Najstarija Kardashianka skinula se i pokazala sve atribute

Kourtney Kardashian naći će se na naslovnici novog izdanja magazina GQ Meksiko. Na radost svojih obožavatelja, a posebno muškog dela publike, Kourtney je ovoga puta skinula sve sa sebe!

0
165
Kourtney Kardashian telo
Foto: Instagram / Screenshot @gqmexico

Novu naslovnicu meksičkog izdanja GQ magazina krasiće reality zvezda Kourtney Kardashian. Ova 39-godišnja zvezda tom je prilikom pokazala sve svoje atribute i isklesano telo na kojem naporno radi već godinama.

U izazovnim pozama i bez odeće, Kourtney će se naći na stranicama izdanja za decembar i februar, a sve fotografije snimio je istaknuti fotograf, Michael Schwartz.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) дана

‘Jako sam zadovoljna i dobro se osećam u sopstevnoj koži i mislim da je jako važno pokazati pozitivnu sliku svoga tela svetu’, rekla je Kourtney. Ova zavodljiva lepotica u časopisu je pričala i o ljubavi i o nedavnom prekidu s 25-godišnjim modelom Younesom Bendjimom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@gqmexico

Објава коју дели Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) дана

‘Vrlo je važno da moj partner ima puno samopouzdanja, da zna ko je i da se nikome ne treba dokazivati. Takođe treba biti pun razumevanja i da me prihvati takvu kakva jesam. Ako toga nema, onda veza neće funkcionisati’, objasnila je najstarija sestra klana Kardashian, koja iza sebe ima i propali brak. Pre tri godine razvela se od Scotta Disicka s kojim deli troje dece, devetogodišnjeg sina Masona, šestogodišnje ćerke Penelope i trogodišnjeg Reigna.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde