Catherine Zeta-Jones je izjavom da sa suprugom ima otvoreni brak sve šokirala

Njihov brak obeležili su mnogobrojni usponi i padovi, ali ni bolesti i razne optužbe, poput one poslednje o seksualnom zlostavljanju, nisu ga uspele uzdrmati do te mere da 49-godišnja Catherine Zeta-Jones i njen suprug Michael Douglas odluče da krene svako svojim putem!

0
1465
Catherine Zeta Jones brak ljubav
Foto: Instagram / Screenshot @catherinezetajones

Da su upravo teške optužbe o seksualnom zlostavljanju na račun slavnog glumca Michaela Douglasa donele nemir u njihovu porodicu, to niko ne može da sakrije. Upravo o tome, ali i o njihovom braku, progovorila je slavna velška glumica gostujući u talk showu ‘Today’ na NBC Newsu.

Voditeljima, Savanni Guthrie i Hodiju Kotbu, Catherine Zeta-Jones je otkrila kako je tajna njihovog odnosa, koji traje već gotovo dve decenije, i to što imaju poprilično otvoren brak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Oh Baby, it’s cold outside. But who’s dreaming of warm weather, palm trees on the beach? We are❤️💋❤️

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана

„Prvo moram reći da sam neopisivo srećna da smo uspeli da 20 godina opstanemo zajedno. Nikada nisam mislila da je moguće s nekom osobom da provedem toliko godina i da će sve biti idealno. I nije. Michael i ja imamo jako otvoren brak i vezu. Kada imate decu, koja nisu kriva za to što ste ih rodili u svetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno deliti.’

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

18 years.💕

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана

Upravo taj deo o deljenju svih stvari odnosi se na poslednji skandal vezan za njenog supruga, optužbe da je seksualno zlostavljao bivšu radnicu. Te optužbe zapravo su ih na kraju naterale da sednu sa svojom decom, sinom Dylanom i ćerkom Carys, i o svemu otvoreno porazgovaraju. I sama je priznala koliko joj je sve to teško palo, ali jednostavno je želela da svi budu upoznati sa svime.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Feeling blessed. Tell me what you’re most happy about today 😘

Објава коју дели Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) дана

‘Ipak sam rođena Evropljanka i jako vezana uz porodicu, zato mi je normalno da, kada dođe do problema, svi sednu za sto i otvoreno razgovaraju o tome kako da se postupi – ako se moja ćerka oseća nesigurnom naročito jer je tinejdžerka i devojke znaju da budu toliko zlobne, a s druge strane sin odlazi na fakultet. Sve su to stvari o kojima raspravljamo kako bismo svi bili upoznati sa svime i da nema iznenađenja.’

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde