Red Dead Redemption 2: Kako da dobijete besplatno oružje rano u igri?

Postoji dobar trik koji možete da iskoristite da pronađete kvalitetno oružje vrlo rano u Red Dead Redemption 2. Sve što treba da uradite je da pratite ove korake!

0
265
Red Dead Redemption 2

Igra o kojoj svi pričaju u poslednje vreme, Red Dead Redemption 2, je svakako ispunila mnoga očekivanja. Neverovatno detaljna grafika, nemilosrdni Divlji Zapad i otvoren svet kojim možete da lutate danima apsolutno obaraju sa nogu.

Međutim, jedan od prvih problema sa kojima se igrači susreću je nedostatak resursa i, samim tim, oružja. Nije lako zaraditi novac na samom početku a inventory koji imate je poprilično skroman. Ako želite da napredujete, morate što pre da nabavite neko dobro oružje kako biste mogli da se suprotstavite raznim banditima.

Kako da rano pronađete odlično oružje?

Već u drugom poglavlju Red Dead Redemption 2, imate priliku da istražite čitav svet koji je prepun opasnosti i problema. Postoji dobar trik koji možete da iskoristite da pronađete kvalitetno oružje vrlo rano. Sve što treba da uradite je da pratite ove korake.

Pre svega, morate da krenete južno od vašeg kampa ka lokaciji koja se zove Caliban’s Seat. U blizini reke ćete pronaći čoveka u nevolji jer ga je ujela zmija. Kako ga otrov ne bi ubio, morate da mu date jedan od vaših napitaka. Imajte na umu da, ako ne požurite, otrov će stvarno da ga ubije.

Nagradu nećete dobiti odmah, moraćete da budete malo strpljiviji. Nema potrebe da se iživljavate na njemu ili ga napadate bez razloga. Samo pustite sve da ide svojim tokom.

Nagrada za vašu dobrotu

Nakon par dana ćete ponovo sresti vašeg novog prijatelja u blizini oružara u mestu Valentine. Setiće se da ste mu spasli život i iskazaće svoju zahvalnost na jedini način koji ume.

Imate priliku da izaberete jedno oružje besplatno iz njegovog kataloga koji je poprilično bogat. Naravno, neka oružja su zaključana do kasnije, ali je ovo idealna prilika da pronađete kvalitetni pištolj ili pušku u Red Dead Redemption 2.

Isplati se biti human, zar ne?

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde