Igrači pronašli put do Meksika u Red Dead Redemption II

Jedna od lokacija koja je igrala bitnu ulogu u prvom delu igre se možda vraća i u drugom delu iako se još ne zna kako.

0
406
red dead redemption 2

Jedno od najčešćih pitanja koje su fanovi imali kada je bio najavljen Red Dead Redemption II je koliki će biti svet u njemu i da li će biti uključene lokacije iz prve igre.

To su saznali tek u drugom poglavlju igre, kada se otvorio masivan kaubojski svet i obradovao igrače širom sveta. Međutim, bez obzira na veličinu mape, čini se da Red Dead Redemption II ipak ne uključuje Meksiko koji je bio veoma bitan u prošlom delu.

Zid sa Meksikom

Na samoj granici sa Meksikom je nevidljivi zid koji ne može da se prođe, bar ne normalnim putem… Naime, neki vrlo uporni fanovi su pronašli rupu u ovom nevidljivom zidu.

Naravno, prva stvar koja pada na pamet je često pominjani zid koji je američki predsednik Tramp obećavao da će napraviti. Da li je to bila Rockstarova namera ili je samo u pitanju običan bug?

red dead redemption 2
Photo: ZacCoxTV

Isprobajte bug i sami

Prvi YouTuber koji je otkrio rupu u ovom zidu je ZacCoxTV. Primetio je da nedostaje veliki broj tekstura i nasumičnih detalja jer to zapravo niko i nije trebalo da vidi izbliza.

Uprkos tome, jedan deo Meksika su ipak odradili kvalitetno, a to je utvrđenje El Presido. Zasad se ne zna da li će to biti deo glavne igre u vidu nekog DLC-a, ali možda i ne treba razmišljati u tom pravcu.

Multiplayer?

Sa druge strane, možda je u pitanju i lokacija za multiplayer verziju igre Red Dead Online, čija beta počinje ovog meseca, ali o kojem se još mnogo toga ne zna.

U svakom slučaju, isprobajte sami ovaj glitch i posetite ovo interesantno meksičko utvrđenje.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde