LIU JO Blue Denim kolekcija za jesen/zimu 2018

Džins je oduvek u centru pažnje Liu Jo Blue Denim kolekcija. Za sezonu jesen-zima 2018. brend pronalazi inspiraciju u modi 80-ih. Kolekcija za dame prožeta je gliterom, šljokicama i izbledelim detaljima.

0
1571
Liu Jo Blue Denim Jeans Srbija
Photo: Liu Jo

Plavi denim i bela majica…Prvi uspesi Lane Del Rey povezani su sa ovom odevnom kombinacijom: zapravo, plavim džinsom. To je priča o ljubavi… Počinje kada žena pronađe model koji u potpunosti odgovara njenoj silueti, naglašava njenu ženstvenost, udoban je, jednom rečju perfektan.

Obuci se da impresioniraš, poruka je Liu Jo brenda

Kolekcija je upotpunjena farmerkama sa visokim strukom pod nazivom “New Mom”, nalik onim koje su se nosile 80-ih. Kultni odevni predmet tog doba danas je “must have”. Šljašteći detalji su neizostavni: cirkoni, šljokice, kristalne cvetne perlice krase svaki model. Baš kao što je Madonna nosila u filmu “Očajnički tražeći Suzan”.

Liu Jo Blue Denim Jeans Srbija
Photo: Liu Jo

Model “Ghetty” sa šljokičavim linijama na bočnim stranama simbol je ovog trenda.

Popularan je i “Split” model sa čipkom i šlicevima, a idealno se kombinuje sa animal printovima ili veštačkom kožom.

Liu Jo Blue Denim Jeans Srbija
Photo: Liu Jo

Microflair” džins sadrži aplikacije na poleđini, dok je model “Fabulous” prepoznatljiv po iscepanim kolenima i pletenim detaljima.

Jakne takođe prate ovaj trend. Ukrašene su čipkom, nitnama i perjem. Eko koža i bouclé koriste se kao postava jakne, a dugmad je u obliku dragulja.

Liu Jo Blue Denim Jeans Srbija
Photo: Liu Jo

I, na kraju, “Amazing Fit” model je, u stvari, unapređeni legendarni Bottom Up džins dizajniran 2008.

Liu Jo Blue Denim Jeans Srbija
Photo: Liu Jo

Sledeće zime Liu Jo nastavlja evoluciju korišćenjem svetlijeg denima u plavim i sivim tonovima. “Divine” i “Monroe” džins sadržaće na kolenima cvetne aplikacije napravljene od crnih cirkona ili šljokica.

Liu Jo Blue Denim Jeans Srbija
Photo: Liu Jo

Odabrani modeli kolekcije BLUE DENIM za sezonu jesen/zima 2018 dostupni su prodavnici LIU JO u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao iI multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde