7 pogrešnih razloga zbog kojih stupate u brak

Niko nije bezgrešan. Mladi, često prave pogrešne korake u životu koji ih kasnije skupo koštaju svoje sreće. Jedan od čestih loših poteza je pogrešan razlog za stupanje u brak.

0
1117
pogresan razlog za stupanje u brak

Ljudi često prave pogrešne korake koji ih mogu koštati sopstvene sreće.

Jedan od tih koraka odnosi se i na stupanje u brak. Nekada to čine iz potpuno pogrešnih razloga. Baš zbog toga i broj razvoda raste iz godine u godinu.

Ako želite da vaša ljubav zaista traje zauvek, evo nekoliko razloga zbog kojih nikako ne biste trebali da stanete pred matičara.

Želite dete

Istina je da tradicija nalaže redosled, prvo ljubav pa brak pa dete. Razmislite jeste li zaista tradicionalan tip? Razmislite o tome ko je taj ko treba da napravi redosled u vašem životu? Vi sami, naravno.

Ispunjavate želju roditeljima

Oni će se osećati bolje kada budu znali da neko brine o vama. Ako vi niste spremni, ne trebate ni zalaziti u te vode samo zbog njihove želje. Slušajte sebe.

Trudnoća

Mnogima je razlog za venčanje trudnoća. To je pogrešan razlog jer ta trudnoća očigledno nije bila planirana. Zato, osim nove uloge kao majke, dobićete i novu ulogu supruge koju trebate želeti. Beba se želi, ne dešava se.

Brak iz interesa

Grcate u dugovima, pa ste odlučili da se udate za partnera koji će vam pomoći da se izvučete iz finanscijskih problema. Sreća nema cenu.

Pritisak okoline

Svaka mlada osoba dođe u životnu fazu kada je društvo i bližnji pritiskaju na brak. Ne obazirite se na te pritiske. Dovoljno ste odrasli da možete sami odlučiti kad ćete se venčati. Jer taj izbor mora biti pravi.

Svi su već u braku

Vaši prijatelji i poznanici su već ušli u bračne vode i sada se osećate kao da više ne pripadate njihovom svetu. Ne popuštajte pod pritiscima. Neka stvari idu svojim tokom i ljubav će vas pronaći kada za to dođe vreme. Srodne duše se uvek pronađu.

Dugo ste u vezi

Imate dečka i dobro vam je zajedno. Već ste dugo u vezi i želite da nešto promenite. Ne ulazite u brak ako vam srce govori suprotno. Kasnije loša odluka može puno da vas košta.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde