Mark Zuckerberg ljut: Svi šefovi moraju da imaju Android telefone

U postu na blogu objavljenom u četvrtak, iz Facebooka su poručili da oduvek podstiču svoje zaposlene i vodstvo na korišćenje Android uređaja, jer je to najpopularniji operativni sistem na svetu

0
395
freepik.com

Kako se čini, šef Facebooka Mark Zuckerberg je poprilično zlopamtilo.
Naime, nakon što je šef Apple Tim Cook prozvao Facebook nakon afere sa Cambridge Analyticom, Zuck je navodno svom kompletnom menadžmentu naredio da počnu da koristite isključivo Android uređaje.

Podsetimo, nakon ogromnog skandala sa zloupotrebom korisničkih podataka, koji je Facebook koštao jedno ozbiljno bogastvo, Cook je u intervjuu za MSNBC u martu izjavio da Apple ne planira da dodatno zaradi na podacima svojih korisnika.

– Privatnost je za nas ljudsko pravo. Građanska sloboda – izjavio je Cook.

Nakon tih primedbi, Zuckerberg je svojim menadžerima rekao da počnu da koriste isključivo Androide, jer se oni globalno više koriste nego Apple. Nije poznato jesu li oni to zaista učinili, piše Cnet.


Iako nisu odmah odgovorili na upit za komentar, Facebook je u postu na blogu objavljenom u četvrtak istakno da su oni oduvek podsticali svoje zaposlene i vođstvo na korišćenje Androida, jer je najpopularniji operativni sistem na svetu.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde