Budite muškarac sa stilom i na visokim temperaturama

0
423
Muškarci bi rekli – ženama je lako, kada su velike vrućine obuku haljine, suknje, majice bez rukava, široke košulje, kožne sandale i rešile su problem. Ali, kako da muški pol bude profesionalan, a da se lepo oseća kada dođu topli dani. Evo nekoliko saveta za jači pol.

Kombinujte bež, boje peska i plavu boju sa – plavom

Kombinacija bež pantalona (lanenih) i sakoa iste boje, majica i cipela boje peska, bilo da su u trendu (a ove godine jesu) ili ne, uvek su dobar izbor za leto. Neki kažu da je i plava u kombinaciji sa – plavom takođe trendi za ovu godinu. Ali nemojte kombinovati iste nijanse, preporuka je da se za donji deo tela, odnosno pantalone koristi tamnija plava, a svetla i jarka plava oblači se na gornji deo tela. Bele patike dobro idu uz ovu kombinaciju.

Pruge

Pruge nikad neće izaći iz mode, mogu biti raznih debljina, kombinacija boja, horizontalne i vertikalne. Plave i bele u kombinaciji sa plavom i belom pozadinom asociraju na leto. Na laganim odelima vertikalne pruge mogu da učine čudo, pogotovo ako su u kombinaciji sa pastelnim i tamnijim bojama.

Pank fazon

To nije najnoviji krik, već nekoliko sezona unazad majice sa printom privlače pažnju. Mogu da budu suptilnije varijante, a u kombinaciji sa letnim sakoom ili jednobojnom košuljom preko daju taj malo ozbiljniji izgled.

Košulje

Majice sa kragnicom nekima se dopadaju, a nekima ne, ali letnoj košulji na muškarcima ne može se naći mana. Naravno, treba da bude u svetlim, pastelnim bojama, na kockice ili pruge, podvrnutih tri četvrtine rukava. Neki je kombinuju i sa bermudama, ali to baš i nije profesionalno izdanje. Nećete pogrešiti ako kombinujete svetlu košulju i lanene pantalone.

Teksas

Čini se da teksas nikad neće izaći iz mode. Nije važno koje je godišnje doba u pitanju, teksas je uvek odličan izbor. Za ovo leto preporučuje se da u svoju odevnu kolekciju ubacite nekoliko teksas šortseva i poneku jaknu. Takođe možete nositi i teksas košulje koje su vrlo popularne i koje će ulepšati vaš stil.

Muske farmerke jeans moda

Obuća

Ako imate mogućnosti na posao možete nositi sandale, ali neka budu kožne i ne previše otvorene. Sa belim patikama nema promašaja, mada se i crne uklapaju. To je naravno poluležerna varijanta. Kožne cipele će uvek biti u trendu i sa njima ne možete da pogrešite.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde