Trendy interview: David Ćurčić – Urednik i kolumnista

0
1251
david curcic moda policija blog

Dragi naši čitaoci, na naše i vaše zadovoljstvo predstavi ćemo vam ovonedeljnog gosta našeg Trendy.rs portala.

On je urednik, kolumnista, instagram influenser… Neko ko je inovativan iz dana u dan. Svojim stilom, kako oblačenja, tako i života, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pričaćemo o internet portalima, novinarskoj karijeri, modnoj policiji i drugim stvarima koje čine njegov život. On je David Ćurčič!

1. Ti si neko ko iza sebe ima puno rubrika na internet portalima, svakako i iskustva. Često smišljaš neke nove stvari, kako uspevaš?

  • Mislim da je to do osobe, mada i kreativnost ima veliku ulogu. U svakom poslu trebate ulagati ljubav, kakav god da je posao u pitanju. Zato ja redovno nadogradjujem kako sebe, tako i portale za koje radim.

2. Za koje portale trenutno pišeš i radiš? Da li je teško raditi na nekoliko portala?

  • Trenutno za LipsAndHeels. Inače pišem i za Haos.rs, medjutim uzeo sam malo duži odmor, ali uskoro ću otpočeti nešto veoma zanimljivo. Takođe vodim pregovore i sa Bilbord portalom i Cosmopolitan magazinom.

david curcic modna policija intervju

3. Modna Policija je jedna od najčitanijih rubrika na LipsAndHeels portalu, kada možemo da očekujemo novu sezonu?

  • Trenutno ništa ne smem da kažem. Budući da su se određeni portali zainteresovali za moju rubriku na njihovim portalima. Videćemo. Možda modna policija više ne bude u vlasništvu LipsAndHeels portala.

4. Da li misliš da bi to bio gubitak za trenutni portal na kome se modna policija i nalazi?

  • Naravno! Međutim, moji tekstovi i sve ono što radim su moje vlasništvo, budući da sve radim iz ljubavi i niko osim mene ne može odlučivati o tome.

5. Poznat si kao neko ko veoma diže čitanost portalima, da li i ti dobijaš na popularnosti zahvaljujući drugim portalima?

  • Svakako. Uzajmano je to dizanje popularnosti.

6. Svoj privatni život ne izlažeš toliko na društevnim mrežama i u svojim tekstovima, jesi li pobornik toga da privatni život ne treba da bude dostupan široj javnosti?

  • Nemam ništa protiv toga. Kada se bavite javnim poslom, morate znati da privatan život odmah postaje i sekundaran. Primarno je ono čime se bavite a to je javnost. Mislim da moj privatan život i nije toliko zanimljiv, zato ga i ne izlažem previše.

david curcic blog

7. Da li ti je bilo teško da napraviš paralelu između „dva života“?

  • Nije, naprotiv, bilo je lakše nego što sam mislio. Sve zavisi od osobe, koliko ozbiljno shvatite sve što radite i koliko sebe date tom poslu.

8. Kako se nosiš sa činjenicom da si dosta drugačiji od većine momaka u Srbiji, počev od izgleda pa sve do stila života i onoga čime se baviš?

  • Ja shvatam da sam intrigantna pojava u našem društvu i svestan sam toga da nisam klasičan predstavnik svog pola. Medjutim, u svetu se više cene ljudi različiti od većine, nažalost u Srbiji još uvek vlada puritanzim, počev od običnog sloja društva pa sve do sistema u državi. Sve će doći na svoje jednog dana, nadam se. Do tada, ja ću ostati ovakav i niko me neće pokolebati u onome šta sam naumio.

9. Za kraj, šta mislis o našem Trendy.rs portalu?

  • Ime je dosta zvučno i efektno, što je jako važno. Jako mi se dopada koncept i sve ono što ste do sada uradili. Vidim blistavu budućnost, a ja sam svakako tu da radimo nešto zanimljivo! Bilo mi je veliko zadovoljstvo!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde