Po drugi put u ulozi modnog policajca Zvonimir Pleskonjić!

Kao naši čitaoci, navikli ste da se uvek trudimo kako bismo vam ispunili sve želje. Zato, na naše i vaše zadovoljstvo, i ovog puta iskreno i duhovito, Zvonimir Pleskonjić!

0
2976
Modna policija Zvonimir Pleskonjić
Photo: Trendy portal

Svoj zvanični poziv profesora geografije zamenio je ulogom „profesora fotografije“. Bavi se kreiranjem sadržaja za biznis profile na društvenim mrežama i pomaže ljudima kroz edukaciju i radionice da nauče da se što bolje predstave i reklamiraju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvonimir Pleskonjić | fotograf (@astorz1) дана

U slobodno vreme se čekira na svim važnim eventovima u prestonici i dalje je u višegodišnoj potrazi za savršenim cheseecake-om u gradu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvonimir Pleskonjić | fotograf (@astorz1) дана

Pristalica je uverenja da čovek treba da sledi svoje snove i da svakodnevno radi na sebi kako bi ispunio sve želje kao i izreke da će „osmeh spasiti svet“!

Krećemo!

p.s. Ne zaboravite da glasate za vašeg pobednika na kraju članka!

1. Ena Luna

Modna policija Ena Luna
Photo: Instagram

Zvonimir: Kada vidimo Enaluninu odevnu kombinacuju sa HMxMOSCHINO eventa, čoveku se istog momenta prijede neki potaž od bundeve ili priprema pita. Odaje i dalje taj neki vajb uzorne vojvođanske domaćice, ma šta god da obuče. Šalu na stranu, Enaluna u poslednje vreme nema greške kada je njen stajling u pitanju tako da, kao i prethodni, ovo je odličan primer kako jedna blogerka treba da se pojavi na nekom događaju. Super si, draga, samo tako nastavi.

David: Potpuno se slažem sa Zokijem. Podesća me na neki kapkejk sa žele bombonama i jestivim šljokicama. Slatko je. Lepo je uklopila boje i ispoštovala event na kojem se našla.

2. Dara Bubamara

Modna policija Dara Bubamara
Photo: Instagram

Zvonimir: Setom provokativnih fotografija kojim je najavila svoj novi single (koji je pre do bar btw), Dara se posle spektakla u Areni i letnje pauze vratila u žižu javnosti. I kako drugačije ako ne u bebi roze kupaćem koji će joj eksplodirati i ostaviti nas još više bez teksta? Kao i Jelena Karleuša, i Dara je neko ko je više od dve decenije na našoj muzičkoj sceni, tako da, verujem, godinama stekneš hrabrost i smelost za ovako izazovnije komade odeće koje ni mlađe koleginice ne bi znale da iznesu. Ali to se zove – harizma i ne može da se kupi nigde. Sa tim se rodiš, tako da draga Daro, obožavam te šta god da obučeš.

David: Vidi se pozitivni uticaj Jelene Karleuše na Daru. Oseća se Karleušina energija, kako u pesmi, spotu, tako i u odevnim kombinacijama. Pink je ove sezone veoma popularna, Dara ju je smelo iznela i predstavila. Bravo!

3. Edita Aradinović

Modna policija Edita
Photo: Instagram

Zvonimir: Od kako se odvojila od grupe „Ministarke“, a i tada, Edita je uvek bila nedefinisana kada je njen stajling u pitanju. Spotovi i nastupi koji obiluju gomilom trikoa koji više otrkivaju nego što sakrivaju, a na eventovima – kompleti sa sakoima, pantalonetine pa i ove venčanica haljine zakopčane do grla. Ženo, nikad nećeš biti mlađa i zgodnija nego što si sad, niti će ti iko reći nešto loše ako nekad nešto provokativnije obučeš. Ove stajlinge kada te angažuju da vodiš program povodom otvaranja Doma kulture u Sremčici, ostavi u Sremčici. I te čizme koje si nadam se, slučajno obula jer je na bini u Sremčici bilo hladno.

David: Kako kaže tekst nesrećne Editine pesme sa takođe nesrećnom Severinom ‘Više sreće drugi put!’

4. Jelena Karleuša

Modna policija Karleuša
Photo: Instagram

Zvonimir: Šta reći za ženu koja bi izgledala savršeno da na sebe navuče i džak berača pamuka iz Kambodže. Celokupna HMxMOSCHINO kolekcija mi se ne dopada jer me podseća na neke teške godine koje smo preživeli na ovim prostorima, ali sećam se i gorih modnih trendova, tako da je ova koža sa zlatom i šljokicama skroz prihvatljiva. Jelena je svakako najstilizovanija osoba na našem estradnom nebu, pa i šire, tako da je iluzorno komentarisati bilo šta što gospođa obuče jer joj se može da nosi šta hoće.

David: Svaki put isto kažem. Mislim da Karleušu niko nije kompetentan da komentariše. Oduševila me je.

5. Sara Jo

Modna policija Ena Luna
Photo: Instagram

Zvonimir: Stvarno ne mogu. Sari toliko nema pomoći jer šta god da obuče ona će biti nebitna i u nečijoj senci. Ništa ovde konkretno nije loše, ali u meni izaziva više emocija lanjski sneg nego njena pojava. Baš jedna ravna preravna linija, kao i moj neinspirativni komentar jer ipak, pre svega, želim da budem fin. Lepše izgleda uživo.

David: Ovo je imalo lepu priču. Za razliku od prethodnih harikiri momenata, ovde ipak vidimo nešto, no ne bih da naprežem oči previše i da se trudim, jer ne vredi. Sara ne vredi toga. Bad luck.

6. Bojana Kostić

Modna policija Bojana
Photo: Instagram

Zvonimir: Za nekog ko je na Instagramu upisan kao Taste of Fashion, očekivao sam mnogo više taste-a za fashion. Današnja moda je takva da je apsolutno sve dozvoljeno i da se spaja nespojivo, ali zaustavimo se malo, molim vas. Ako si pošla do Maksija ili do pošte da platiš račune, onda može, za sve ostale događaje, molim te javi da te stomak strašno boli i ne izlazi iz kuće dok ne obučeš nešto bolje, a vidim da imaš baš lepih stvari. <3 Sve u svemu, nosi bre šta hoćeš.

David: Da nema teksas jakne bilo bi bolje. Ovako je previše napadno i tera me na vrisak. U suštini Boka je neko ko definitivno ima stila, svako ko je prati to zna. Ovaj put joj opraštam.

7. Jasmina Šupeljak

Photo: Instagram

Zvonimir: Uvek sam se pitao u emisijama kada gostuje, ko je ova nadobudna osoba koja me toliko nervira, a toliko se dobro oblači. I evo, sada saznah o kome je reč. Odličan primer uniforme za novo krilo bolnice u Gornjoj Toponici sa sve prigodnom torbicom, nadam se punoj tog istog Ksanaksa od kog se očigledno ne odvaja. Šalu na stranu, Jaca stvarno izgleda odlično za svoje godine. I još bolje se oblači.

David: Sasvim korektno. Torbica je odlična, originalna. Tako da ne bih puno dužio, dopada mi se.

Pogodak: Jelena Karleuša / Dara Bubamara

Promašaj: Sara Jo

Po drugi put u ulozi modnog policajca Zvonimir Pleskonjić!

Ko je po vama pobednik?

Thank you for the vote!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde