Savršene kožne jakne za jesen 2017. godine

0
1641
zima jesen beograd jakne koza

Pošto temperature padaju, vreme je da se suočimo sa činjenicom da je zvanično dovoljno hladno i da je vreme za slojevito oblačenje. U tome će vam pomoći dobra kožna jakna koja mora biti MUST HAVE! u vašem plakaru.

Kada krenete u potragu za savršenom kožnom jaknom, šta je prvi kriterijum koji taj odevni komad mora da ispuni? Da li je to udobnost, kvalitet, pristupačna cena  ili pak, aktuelni trendovi? Šta god bio vaš stimulans, donosimo vam neke od neizostavnih klasika, ali i trendy komada.

1. Oversize jakne

Oversize manija se nastavlja kada su u pitavnju odevni komadi, pa se i ove jeseni ušuškajte u velikim jaknama, koje najbolje idu u paru sa džinsom ili dobrim kožnim pantalonama.

oversiye jakna koza zima

2. Klasik – crna moto jakna

Potpuno je nemoguće zamisliti nečiji garderober bez klasične crne jakne. Najbolja za kombinovanje, ali i za situacije u kojima morate da izletite iz kuće za pet minuta. Sa ovom jaknom nikada ne možete pogrešiti.

3. Crvena jakna

Crvena boja je neizbežni trend ove godine, naročito ove jeseni i zime. Ukoliko pratite trendove, verujemo da ćete pojuriti u radnje ne biste li ugrabili jednu ovakvu jaknu.

crvena koza jakne moda trend jesen

4. Jakne sa natpisima

Ono što je IN ove sezone jesu natpisi na jaknama i na taj način možete dati lični pečat ovom modnom komadu i napisati šta god želite.

zima jakna natpisi

5. Zmijski print

Neverovatno ženstveno,a istovremeno veoma izazovno jeste zmijski print. Ono što ćete sigurno postići jeste da budete primećene.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde