HOT! Nintendo nam uskoro predstavlja svoju Mini N64 Classic konzolu

Pripremite se! Gaming svet gori od šuškanja da se Nintendo očigledno sprema da nam uskoro predstavi njihovu N64 Classic konzolu!

0
1137
Classic Mini N64 konzola Srbija
Photo: Promo

U poslednje dve godine Nintendo je objavio dva nova mini izdanja klasičnih NES i SNES konzola, koje su nam došle sa nekim od najboljih video igara koje su ikada objavljene na njima. Japanska kompanija još nije predstavila Nintendo 64 Classic Mini konzolu, ali izgleda da je taj dan vrlo blizu prema sajtu Gaming Intel.

Gaming Intel je danas dobio neke informacije o Nintendo 64 Classic Mini i datumu objavljivanja. Po rečima sagovornika, konzola će biti prikazana nakon današnjeg Super Smash Brosa koji je fokusiran na Nintendo Direct. Pošto nema načina da verifikujemo ove informacije, moraćemo da sačekamo nekoliko sati da saznamo da li je glasina zaista tačna.

Uprkos nedostatku najave, prilično je sigurno da će datum prodaje Nintendo 64 Classic Mini konzole biti uskoro objavljen, s obzirom na to koliko su NES i SNES Classic Mini konzole bile popularne. Ranije ove nedelje, Nintendo je potvrdio da je od 30. septembra prodao 1,7 miliona SNES Classic Mini konzola.

Nintendo 64 Classic Mini još nije zvanično najavljen. Pratite nas po ovom pitanju kako bi saznalo najnovije vesti.

najnovija vest je da će objava za N64 Classic biti 1. novembra 2018. nakon objavljivanja smash-a.

Iako nemamo još uvek tačan datum objave, verujemo da su mnogi nestrpljivi da vide N64 Classic Edition. Donosimo vam prethodne datume objavljivanja i datume puštanja u prodaju Nintendo konzola.

NES Classic – objavljen 14. jula 2016., pušten u prodaju 10. novembra 2016. godine.

SNES Classic – objavljen 26. juna 2017., pušten u prodaju 29. septembra 2017. godine.

N64 Classic – predviđa se da će biti objavljena u novembru 2018, dok se prodaja očekuje u decembru 2018. godine.

Kao što vidimo, generalno Nintendo je pratio razmak od par meseci između objavljivanja i puštanja u prodaju konzola, međutim iz nekog razloga sada kasne sa objavom za N64 Classic konzolu.

Nemojte biti iznenađeni ako vidimo datum puštanja N64 Classic konzole odmah iza objavljivanja. Nintendo će želeti da krene sa prodajom za praznike i zna da će ovo biti posebno popularna classic konzola naročito kao Božićni poklon.

N64 Classic lista igara

Još uvek nemamo potpunu listu video igara za N64 Classic, ali su tu neke pretpostavke koje bi se igre mogle naći.

  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • Super Mario 64
  • The Legend of Zelda: Majora’s Mask
  • Puyo Puyo Sun 64 (verovatno ne sve verzije)
  • Banjo-Kazooie
  • i još najmanje 25 video igara.

Naglašavamo da je su ovo nezvanične informacije i da još uvek nije ništa zvanično potvrđeno. Srećom nećemo dugo čekati da to saznamo.

Pratite nas na našem Trendy portalu kako bi saznali najnovije vesti, i budite spremni da za praznike zaigrate na Nintendo N64 Classic konzoli.

Očekujemo da ćete i ovu konzolu moći da nabavite po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama Computerland-a!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde