YouTube uskoro na Nitendo Switch konzoli?

Nintendova prenosna konzola dolaskom YouTubea-a možda bi i mogla da otvori vrata drugim popularnim servisima za streaming i video!

0
453

Ako spadate među ponosne vlasnike Nintendo Switcha, verovatno ste jako dobro upoznati sa njegovim skoro legendarnim zatvorenim operativnim sistemom.

Na Switchu pored igranja igara u Evropi ne možete raditi apsolutno ništa, nego i to bi se uskoro moglo promeniti – uostalom, ako već u Nintendo eShopu možemo gledati videe na YouTube, nije nam jasno zašto to ne bismo mogli da radimo u posebnoj aplikaciji.

Insajderska posla

Prema svemu sudeći, snovi se ponekad ostvaruju. Insajderi koji provode previše vremena prekopavajući po Nintendovim web stranicama, pronašli su dokaze koji tvrde da bi na Switch, 8.novembra, trebalo stići pomenuta aplikacija za poznatu video uslugu iz Googla.

Nintendo u teoriji ima savršenu platformu za YouTube – ekran Nintendo Switcha je osetljiv na dodir, što znači da se na njemu može koristiti virtualna tastatura, a prisutnos aplikacije na 3DS-u i Wii u konzolama znači da je dolazak YouTubea više-manje neminovan.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde