Taylor Swif je dostigla celebrity level: PRO!

Pevačica je želela da se skloni iz javnosti na neko vreme pa je koristila čudne metode a jedna od njih je bila i putovanje u ogromnom koferu kako bi se sakrila od fotografa i novinara!

0
141
Tylor swift kofer popularnost
Photo: Instagram @taylorcandlelight

Izgleda da su glasine i teorije obožavatelja bile istinite: Taylor Swift je zaista putovala u koferu kako bi se sakrila od fotografa i novinara.

Bizarna priča pojavila se prošle godine, u vreme kad se počelo pričati o tome da je u vezi s britanskim glumcem Joeom Alwynom. Taylor je odlučila da se povuči iz javnosti nakon nekoliko vrlo javnih i neugodnih veza i prekida, a s Alwynom se ni do danas nije nikad pojavila na nekom događaju.

Fanovi su primetili fotografije dvojice muškaraca koji iz zgrade u kojoj Taylor živi u New Yorku u automobil prenose ogromni kofer. Sve je fotografisao paparazzo agencije Spin koji je tako i potpisao fotografiju. Agencija se ubrzo izvinila i promenila opis fotografije, ali glasina je zaživela.

A sve je to sada potvrdio Zayn Malik, bivši član One Directiona s kojim je Taylor snimila pesmu „I Don’t Want To Live Forever“. Pevač je to rekao u intervjuu za britanski Vogue.

I dok Taylor to nije potvrdila, Adele je u velikoj kutiji za muzičku opremu dolazila do pozornice na svojim koncertima. Htela je da izbegne obožavaoce koji su je zaustavljali na svakom koraku, ali je najveći problem bio u tome što bi na pozornicu došla – znojava.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde