Spajanje korisničkih računa za Fortnite odloženo za sledeću godinu

Igra u kojoj uživa više od 200 miliona ljudi najavila je spajanje korisničkih profila koje imaju pojedini gejmeri i gejmerke koji su igru igrali na više platformi.

0
1071
fortnite heroji
Foto: Promo

Zbog cross-playa i konačnog popuštanja od strane Sonyja da odobri cross-play na svojoj PlayStation 4 konzoli, sada se u bitkama mogu naći igrači i igračice na svim konzolama, kao i oni koji igraju igru na sopstvenim računarima. No, problem višestrukih profila/računa kod individualnih korisnika je ostao, budući da Fortnite nije omogućio spajanje tih računa. Nedavno je najavljeno spajanje, no Epic Games su danas javili kako će ta mogućnost spajanja računa doći tek sledeće godine.

Foto: Promo

Prvobitno je ova mogućnost bila najavljena za novembar, no zbog nedovoljno specificiranih tehničkih razloga, mnogi koji imaju duple profile će morati pričekati za dovođenje svog Fortnite života u red. Dodatno objašnjenje o tehničkim problemima nije dato, osim što su opisane neke logičke poteškoće sa spajanjem računa, kao što je činjenica da su profili vezani za račune koji poseduju mnoge kupljene igre, kao i privatne podatke korisnika. Prilikom odlaganja, nije naveden ni približan datum sređivanja ovoga problema, izuzev da će se dogoditi sledeće godine.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde