Ljubomora, svađe i smrt! Procurele sve tajne oko trećeg nastavka „Seks i grad“ filma

Samantha nikako nije mogla da se pomiri s tim da je Carrie veća zvezda, a Zverka je trebao da umre u trećem delu filma!

0
497
seks i grad treći deo
Foto: Instargam / Screenshot @zvezdnye_news

Već godinu dana traje priča oko otkazivanja snimanja trećeg filma „Seks i grad“ kao i svađe između Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker.

Sumnjalo se na svašta, svi mogući razlozi bili su u igri, ali izgeda da imamo konačan odgovor na to šta se, zapravo, svih ovih godina događalo između glumica.

Jedan od producenata serije, Michael Patrick King, u intervjuu je rekao kako četiri glumice otpočetka nisu imale sjajan odnos, odnosno da se Kim Cattrall uvek držala po strani, a razlog je – novac.

„Serija ne bi postojala da Srah Jessica nije bila zvezda, to je broj jedan. Kim nije bila na vrhuncu karijere, Kristin je bila manje poznata, a Cynthia je bila pozorišna glumica. Njihovi ugovori odražavali su te odnose“, rekao je King. I dok su se Kristin Davis i Cynthia Nixon otpočetka pomirile s time, Cattrall nije mogla da pređe preko toga da je nekad imala uspešnu filmsku karijeru.

„Kako se serija razvijala, svi smo postajali sve bliži, ali Kim se nikad nije slagala s njih tri. Kristin i Cynthia su razumele da je Sarah Jessica zvezda, ali Kim nije mogla da bude srećna ni kad su joj povisili platu jer je opet bila manja od Sarah Jessicine“, kaže King.

A u javnost su procureli i neki detalji oko scenarija trećeg filma koji se nikad nije snimio.

Zverka je na početku trećeg dela trebao da umreti od srčanog udara.

I to je jedan od razloga zbog kojeg je Cattrallova odustala od snimanja – znala je da fokus neće biti na prijateljstvu četiri žene, nego na tome kako se Carrie nosi s Zverkinom smrću.

Od trećeg filma zasad neće biti ništa, a hoće li se nešto snimati bez Cattrall još nije poznato.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde