Ceca i Anastasija na reviji Inverno Caldo u fantastičnom izdanju

Naše poznate zvezde, bez obzira na svoje godine, vole da nose krzno, kožu i kašmir. U to smo se uverili na glamuroznoj reviji “Inverno Caldo” koja je održana u hotelu “Hilton” u Beogradu na kojoj su pored velikog broj poznatih iz sveta muzike, filma, pozorišta i televizije, prisustvovale i Svetlana i Anastasija Ražnatović!

0
1608
Ceca i Anastasija na reviji Inverno caldo
Photo: Instagram @raznatovicanastasija

Predstavljanje nove kolekcije najprestižnijeg modnog brenda u Srbiji iz prvog reda pratili su Anastasija Ražnatović, koja je treću godinu zaredom zaštitno lice brenda, njena majka Ceca Ražnatović, Danica Maksimović, Seka Aleksić, Gordana Šaulić i Sanela Mirković, Neda Ukraden, Zlata Numanagić, Mirka Vasiljević, Andjelka Prpić, Vanja Grbić sa suprugom Sarom, Marija Kilibarda, Marina Visković, Marina Tadić, Zorana Jovanović Zorannah kao i sve najpoznatije regionalne modne blogerke, urednici najuticajnijih medija i brojni drugi pripadnici prestoničke elite.

Za ovu priliku Ceca i Anastasija su se odlučile za belu kombinaciju pantalona i sakoa koje su upotpunile atraktivnom bundom i kaputom od prirodnog krzna. Majka i ćerka su na ovoj reviji prosto sijale i osmeh im nije celo veče silazio sa lica.

Koliko je interesovanje za reviju, za koju je koreografiju radila supermodel Slađana Tesla, svedoči i to da je bilo akreditovano preko 50 predstavnika medija koji su se jednoglasno složili da je događaj koji je otvorio sezonu jesenjih modnih dešavanja u Beogradu ujedno i modni događaj godine koji će teško biti nadmašen u doglednom periodu.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde