Šlepanje vozila do servisa

Čak iako redovno održavate i proveravate ispravnost sopstvenog vozila, kvarovi su ponekad neizbežni. Nepredviđene situacije mogu se dogoditi praktično svima, pa i najiskusnijim vozačima i novim vozilima. Kako bi se kvar rešio u najkraćem vremenskom roku, važno je pravovremeno kontaktiranje proverene i pouzdane šlep službe. Tada šlepanje vozila do servisa predstavlja neizbežnost i jedini način da se reši problem.

0
984
Slepanje vozila do servisa

Šlepanje vozila do servisa predstavlja jednu od najučestalijih intervencija koje obavljaju šlep službe.

U nekom trenutku svog života, verovatno ćete završiti sa vozilom u kvaru. To je uobičajena pojava i veoma nezgodna. Međutim, usluge šlep službe su dostupne da vam pomognu da izađete iz ove frustrirajuće situacije. U zavisnosti od situacije, biće vam neophodne različite usluge. Jedna od takvih usluga može biti i šlepnja vozila do obližnjeg ili vama poznatog servisa i auto-mehaničara.

Ako se pitate u kojim situacijama postaje neophodno šlepanje vozila do auto servisa, otkrivamo vam u narednim redovima.

Vozilo u kvaru zahteva šlepanje do servisa

Bez obzira da li se radi o manjem ili većem kvaru, jedno je sigurno – zatrebaće vam prevoz do servisa.

Slepanje vozila do servisaČak iako redovno održavate i proveravate ispravnost sopstvenog vozila, kvarovi su ponekad neizbežni. Nepredviđene situacije mogu se dogoditi praktično svima, pa i najiskusnijim vozačima i novim vozilima. Kako bi se kvar rešio u najkraćem vremenskom roku, važno je pravovremeno kontaktiranje proverene i pouzdane šlep službe. Tada šlepanje vozila do servisa predstavlja neizbežnost i jedini način da se reši problem.

Usluge šlepanja vozila sasvim sigurno vam trebaju kada vozilo uopšte ne možete upaliti i kada ono predstavlja hazard po druge učesnike u vožnji. Pozivanje šlep službe je vaš spas! Iskusan tim može prevesti vaše vozilo do ovlašćenog servisa i time vas rešiti glavobolje i nervoze.

Važno je da zapamtite – nikako ne upravljajte vozilom koje je definitivno u kvaru! Ovo nije bezbedno po vas, ali ni po druge vozače na javnim putevima. Isto tako, ne bi trebalo pozivati u pomoć prijatelja, naročito ne ako nemate iskustva sa šlepanjem.

Šta raditi ako je vaše vozilo u kvaru?

Ako ste primetili da vaše vozilo ima određeni problem ili kvar, ne paničite. Dovoljno je da pratite naše savete i time osigurate sopstvenu bezbednost.

Pre svega, podignite haubu i upalite sva četiri žmigavca, ako je to moguće. Zatim obucite sigurnosni prsluk i postavite trougao na otprilike 100 metara od vašeg vozila. Na taj način dajete signal drugim vozačima da je vaše vozilo u kvaru.

Kada to učinite, na red sledi pozivanje proverene i iskusne šlep službe. Ukoliko je vaš izbor šlep služba iz Beograda, AS 011, onda znate da tim profesionalaca na teren izlazi momentalno. Gde god se nalazili, u bilo koje doba dana ili noći, ova šlep služba biće vaš najbolji i najpouzdaniji saveznik.

Ukoliko je to sigurno, sačekajte šlep službu u automobilu, kako ne biste remetili funkcionisanje saobraćaja. Šlep služba AS 011 u najkraćem roku stiže do vas, kako bi vam pružila pomoć i odvezla vaš automobil ili drugo prevozno sredstvo do ovlašćenog servisa.

Šlepanje vozila do servisa uz pomoć najbolje šlep službe

Odabir šlep službe koja će vam pomoći je od krucijalne važnosti. Kako bi vaše vozilo u kvaru sigurno stiglo na zadato odredište, šlep služba mora posedovati odgovarajuću mehanizaciju i opremu. Ovo je naročito važno kada pričamo o havarisanom vozilu.

Stoga, birajte samo šlep službu za koju znate da je provereno pouzdana i koja ima dovoljno iskustva u ovom poslu.

Slepanje vozila do servisaŠlep služba AS 011 poseduje najsavremenija vozila za vuču, kao i dodatnu opremu, pogodnu za sve vrste usluga šlepanja i pomoći na putu. Osim šlepanja u našoj državi, ova šlep služba nudi vam i usluge šlepanja vozila iz inostranstva, kao i dovoz vozila iz neke od najvećih evropskih država. Dostupnost, brzo reagovanje na zahteve klijenata i iskustvo ono je što najbolje opisuje šlep službu AS 011!