Na osnovu novih informacija znamo da su i Diana i Charles svesno ušli u loš brak

Charles je Dianu video desetak puta pre veridbe, ali brzo je znao da će brak biti katastrofa: Pričao joj je o svojim obavezama, a ona ga je bledo gledala jer ništa nije razumela!

0
1173
Princ Čarls Biografija knjiga
Photo: Instagram @royalstylewatch

U svojoj biografiji princeza Diana priznala je autoru Andrewu Mortonu da se predomišljala u vezi braka s princom Charlesom, ali veridba je već bile objavljena i nije mogla da se povuče. Ali, tek sad se saznalo da je i Charles vrlo brzo znao da su oni jako loš spoj i da brak neće funkcionisati.

U biografiji princa od Walesa koja izlazi ove godine povodom njegovog 70. rođendana autor Robert Jobson otkriva dosad nepoznate detalje o budućem britanskom kralju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 50’s/60’s/70’s/80’s/90’s/00’s (@90scelebrities) дана

Jobson tako piše kako je Charles samo u nekoliko susreta shvatio da su Diana i on jako loš par i da neće funkcionisati, a pre nego što je veridba objavljena videli su se svega 12 puta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Diana, Princess of Wales (@_diana.princess.of.wales_) дана

„U nedeljama koje su prethodile venčanju rekao je prijateljima da je pokušao da priča s njom o tome kakav je dan imao i koje sve obaveze ima, ali ona bi ga samo bledo gledala. Činilo mu se da je intelektualno nesposobna da shvati ono o čemu priča. Onda bi odednom krenula nekontrolisano da plače. Charlesu nikako nije bilo jasno šta je pogrešno rekao, ali takve nagle promene raspoloženja uskoro su mu postale nepodnošljive“, stoji u knjizi koja treba da izađe u decembru.

„Očajnički sam želeo da izađem iz tog braka kad sam shvatio koliko su nam šanse loše jer Dianu nisam uspeo dovoljno da upoznam pre veridbe“, navodno je rekao prijateljima, a jednom se pred njima zbog toga i rasplakao. Godinama ga je to mučilo jer se osećao kao da je izneverio ne samo Dianu i sebe, nego i celu monarhiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Cvetkovic (@aleks_cvetkovic) дана

Iako su mnogi pretpostavljali da su ga majka Elizabeta II i otac princ Philip naterali na brak, to nije istina, stoji u knjizi. Oboje su mu savetovali samo da što pre odluči hoće li zaprositi Dianu ili ne, a Charles ih ne krivi za to što je ipak pristao.

Charles je tada imao 32 godine i pritisak za ženidbu bio je snažan, a Diana je bila savršena kandidatkinja pa ju je zaprosio.

Bilo je to drugačije vreme i njih dvoje su sve venčali 1981. godine. Tada poništavanje veridbe bio bi prvoklasan skandal. Zato su se venčali i ubrzo je bilo jasno da će brak biti katastrofa. Nijedno od njih dvoje nije bilo zalubljeno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Al Afkar Magazine (@alafkarmagazine) дана

Nakon razvoda Charlesa je mučilo to što je javnost stala na Dianinu stranu i njegova popularnost je pala na samo dno. Mnogo laži je objavljeno o njemu, ali on je s vremenom odustao od toga da se svidi svima i shvatio je da nema smisla boriti se za popularnost.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde