Steve Madden – Ženska kolekcija jesen/zima 2018

0
883
Steve Madden kolekcija 2018
Photo: Steve Madden

Za kolekciju JESEN/ZIMA 2018. novu snagu Steve Madden je pronašao u pokretu i napretku. Inspirisani avanturom i osećajem zajedništva, koje nam donose svakodnevne aktivnosti, konstantno razmišljamo o inovacijama, saopštili su iz Steve Madden-a.

Kroz uspone i padove, uspehe i neuspehe, Steve Madden je sa vama na svakom koraku.

Zalažemo se za napredak u današnjem haotičnom svetu. Nesavršenost je nova savršenost. Isticanje je novo uklapanje. Ove jeseni, budite strastveni, otporni i smeli…budite Gen Steve.

ANIMAL PRINT

Naša kolekcija sa animal printom savršen je način da pokažete vašu divlju stranu. DEANNA cipele sa zmijskim printom i DAISIE-L leopard salonke daće vašem outfit-u sexy izgled, dok će zmijske HUMBLE i CAFE čizme istaći vašu ženstvenost. Naš krzneni BMINNIE ranac savršeno se uklapa u animal print look.

Steve Madden kolekcija 2018 animal print
Photo: Steve Madden

ISTAKNITE SE NA ŠTIKLAMA

Steve Madden kolekcija 2018 štikle
Photo: Steve Madden

Naša nova kolekcija upotpuniće stil svake poslovne žene. U visokim štiklama poput MARCY, DOLLY i FELICITY preuzmite inicijativu, a privlačnost istaknite SCRUNCH čizmama do kolena. Dodatno pokažite vašu moć sa BHODA torbom.

ČIZME SA STILOM

Steve Madden kolekcija 2018 čizme
Photo: Steve Madden

Nove tehnološke izume, neočekivane teksture i metalne detalje uklopili smo u dizajn naših cipela. Ističemo HILLS čizme sa karakterističnim rastegljivim gornjim delom, kao i CONSPIRE čizme sa izrezima i metalnim nitnama. BAM čizme sa kontrastnom crvenom čipkom, posebno će naglasiti vaš stil. Outfit upotpunite BSASHA ili BSAINT torbicom.

PATIKE SA VISOKIM ĐONOM

Koračajte napred uzdignute glave noseći naše patike sa visokim đonom. Neka vaš izbor budu MEMORY patike u beloj ili roze boji, ili CLIFF model sa smelim šarama. BSELMA ranac savršen je dodatak ovim patikama.

Odabrane modele iz sezone jesen/zima 2018 možete kupiti u prodavnici STEVE MADDEN u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i multibrend radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu,  Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde