IZOD – Američki koledž brend novitet u ponudi Denim LAB-a

Hrabar, živopisan i uvek udoban, IZOD je poznat po svežem američkom stilu. Od popularnih polo majica i udobnih pantalona do „Golf“ kolekcije, u IZOD garderobi uvek ste spremni za dobar provod (većina IZOD komada dostupna je u redovnim i Big&Tall veličinama).

0
1264
izod kolekcija srbija
Foto: Promo

IZOD garderobi zabava je svuda oko vas, bilo da radite ili uživate! Od dana provedenih na golf terenu do večernjih zabava u IZOD-u ste uvek spremni za dobar provod.

Još kada je prvi put predstavljen u Americi pre skoro 80 godina, IZOD je od početne ideje postao veoma popularan u svetu sporta, a mnogi ga smatraju i najpopularnijim američkim brendom u ovoj kategoriji.

Svoju reputaciju brend je izgradio na sportskoj odeći, a u ponudi pored klasične sportske odeće sadrži i kolekciju inspirisanu golfom, džins i odeću za ljubitelje aktivnog životnog stila. Takođe, ljubiteljima ovog brenda dostupna je i luksuzna sportska odeća visokog kvaliteta, mladalačkog dizajna, koja je postala sinonim za brend.

izod kolekcija srbija
Foto: Promo

Koreni ovog brenda potiču od Arthura Jamesa, IZODovog krojača u Londonu, gde je Jack Izod pravio košulje za kraljevsku porodicu. Izvršnog direktora kompanije David Crystal Inc. tokom boravka u Londonu, zainteresovao je naziv ovog brenda za koji je ubrzo kupio i prava. Marka „The Izod of London“ u početku je bila sinonim za uspešnu liniju ženskih košulja, a kasnije je uvedena i muška, kao i dečja kolekcija. David Cristal Inc. prvi je uveo dimanične boje u IZODove kolekcije, a potom je spojio brend sa brendom Lacoste kako bi proširio ponudu.

izod kolekcija srbija
Foto: Promo

Kolekcije ovog brenda distribuiraju se u Americi i Kanadi i prisutne su u ponudi raznih robnih kuća. IZOD ima i 25 licenciranih ugovora, od kojih je 7 međunarodnih. Vlasnici licenci imaju oko 35 radnji širom sveta. Zahvaljujući beogradskoj firmi FASHION COMPANY brend je stigao u Srbiju.

Odabrani modeli iz muške prolećne kolekcije brenda IZOD dostupni su u multibrand radnji DENIMLAB u Beogradu – Delta city.

izod kolekcija srbija
Foto: Promo

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde