Gost Modne policije: Nataša Gardašević, poznata pod pseudonimom ‘Njezvanova’.

Nataša Gardašević je magistar prava, koja u svojim klipovima govori o podgoričkoj svakodnevnici, brakovima, vezama, omladini i zdravstvu, i prati je velika armija fanova na Instagramu i YouTube kanalu.

0
2473
modna policija njezvanova
Foto: Instagram

Dragi naši, dobrodošli u drugi tekst nove sezone! Naša današnja gošća jeste Nataša Gardašević, poznata pod pseudonimom ‘Njezvanova’.

Važi za jednog od najduhovitijih, šarmantnijih i iskrenijih instagram zvezdi. Ona je naša današnja gošća i tema koju će obrađivati zajedno sa našim urednikom Davidom, jesu odevne kombinacije 3. najveće estradne zvezde koje su obeležile 2018. godinu!

Krećemo!

1. Jelena Karleuša

modna policija jelena karleuša
Foto: Instagram @karleusastar

Njezvanova: Sto se tiče Jelene Karleuše i stajlinga njenog generalno, to je žena koja bi najvjerovatnije mogla da predaje stil većini na Balkanu i ne samo na Balkanu.
Žena smjelo kombinuje trendove, postavlja trendove i na sve to stavlja i lično njen pečat.
Traperice, dubokog struka joj stoje perfektno, uz to ona ima odličnu konstrukciju. Traperice naročito dubokog struka izdužuju noge vizuelno uz to su i retro i trenutno veoma aktuelne.
Posebno je, po mom mišljenju, važan izbor detalja kod odijevne kombinacije. Detalji i daju lični pečat. Ja ih uvijek posebno primjećujem. Kod Jelene imamo naočare za sunce i beretku koja idealno ide sa crnim trapericama i sjajnim korsetom koji mi se posebno svidja i rado bih ga sama nosila. Ovaj korset bih rado ponijela, baš u kombinaciji sa ovim detaljima koje je JK odabrala i sa džinsom svijetlim, sirokim, iscijepanim. Jelena, standardno, bez greške.
Jedna je od rijetkih koja svoju harizmu i energiju prati svojim stajlingom. Ne pravi od sebe same raspar. I jedna je od rijetkih u toj disciplini.

David: Stajling koji je zasigurno podelio sve zaljubljenike u modu. Sa jedne strane bilo je onih koji su opravdavali i pohvalili top sa kristalnim muškim polnim organom, bilo je i onih kojima se njen odabir nije svideo. Sve u svemu ovo je super zamišljena kombinacija. Frizura, pantalone, naočare i top, sve je super ukombinovano.

2. Dara Bubamara

modna policija dara bubamara
Foto: Instagram @darabubamara_official

Njezvanova: Dara Bubamara je neko ko je sitan, i ko ima bujne obline. Po mom mišljenju kod ove Darine odjevne kombinacije nema neke naročite greške, ne postoji ništa što mi bode oko, ali svakako je za moj ukus previše sve crveno.
Ne bih nikad obula ovu obuću koju vidimo kod Dare, uz ovu odijevnu kombinaciju uvijek bih radje obula salonke u boji kože, ili ako su već sandale otvorenih prstiju, moj izbor bi bio neka druga boja, ne bordo. Pedeset nijansi crvene. Od ruža, preko svega što nosi, do noktiju na rukama i nogama, sve je crveno. Ja bih recimo na ovaj kroj sakoa podigla kosu i stavila bih nakit. Visok rep i tanke alke bi cijelu kombinaciju učinjele ljepšom. Dara je ovo , svakako, lijepo iznijela.

David: Ovo je super. Ja Daru nekako vidim u ovim odelima. Naročito u crvenoj boji. Ovo je kombinacija koju je nosila na press konferenciji povodom njenog spektakularnog koncerta u areni. Dara je tokom 2018. jako napredovala u modnom smislu. Bravo za Marinu Simić i nju.

3. Lepa Brena

modna policija lepa brena
Foto: Instagram @lepabrenaa

Njezvanova: Što se tice Lepe Brene prvo što ću da iskomentarišem jeste da promjena kod Breninog stajlinga mi se svidja. Boja koju je ovdje odabrala je toliko dobra, da tu ima ogroman plus. Nisam od onih koji misle da odijevanje treba prilagoditi odredjenim godinama. Ali sam neko ko je stoprocentno zagovornik toga da odjevna kombinacija treba da prati nečiju energiju. Ne možemo svi da nosimo sve, i ne možemo svi biti jednako upečatljivi u svemu. Dobra vijest jeste da imamo izbore.
Svidja mi se Brenin Aksesoar, i generalno ostavlja utisak meritoran onome što ona jeste : dama. Ono što mislim da je moglo da bude bolje jeste – kroj haljine. Izgleda kao da Breni kipe gleznjevi iz salonki, a svi znamo koliko Brena ima duge i lijepe noge. Mislim da je i kroj i dužina haljine da se riješi bolje. I u predjelu struka haljina ne briljira. Naglasila bih da mi se jako dopada njena šminka.

David: Smatram da se Brena još uvek za sve ove godine nije pronašla u modnom smislu. Nedefinisana je i ume često da pogreši. Ovde to nije slučaj. Decentno, elegantno i nadasve moćno izgleda u ovim bojama i kombinaciji samoj po sebi. Ovde detalji i boje igraju glavnu ulogu. Kombinacija za venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je odlična. Sve pohvale!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde