Ovog puta pod lupom Modne policije je nakit na poznatima

Naša nova gošća je diplomirana novinarka Sanela Stanojević. Prepoznatljiva je po svom blogu 'Get Sparkly' koji je prvi i jedini blog koji se bavi isključivo nakitom, vodi ga sa svojom drugaricom i kolegenicom sa fakulteta Majom Stepanović.

0
1543
Modna policija sanela
Foto: Trendy.rs

Kako kaže Sanela od samog početka trude sa da se razlikuju od čitave blogosfere ali čini joj se da je do šireg prepoznavanja došlo tek kada je Get Sparkly došao na Instagram i na malo duhovitiji način su se upustile u komunikaciju sa čitaocima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Samo sam htela da vam pokazem kako se danas ne treba obuci. #babyitscoldoutside 💛 #outfitideas4you #zaful #rosegal

Објава коју дели Sanela Stanojević (@get_sparkly) дана

„Ja sam se aktivirala na instagramu pre nekih godinu ipo dana i sasvim sam zadovoljna tempom kojim Sparkly zauzima svoje mesto. Trudimo se da pažljivo biramo saradnje i da nijednog trenutka ne odustanemo od nakita.“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanela Stanojević (@get_sparkly) дана

Krećemo!

p.s. Ne zaboravite da glasate za pobednika na kraju članka 🙂

1. Jelena Karleuša

Jelena karleuša modna policija
Foto: Instagram

Sanela: Što se mene tiče Karleuša sa malo ili nimalo nakita je bolja nego Karleuša sa mnogo nakita i mislim da je i ona svesna toga i nakit uglavnom nosi uz scensku garderobu da bi dobila taj wow-ušla sam u prostoriju-sve oči ka meni efekat. Njoj ovaj široki metalni čoker jako moćno stoji kada je on jedini komad nakita na njoj, uz odeću nautralnih tonova i vezanu kosu je fenomenalan. Ja imam metalni čoker  širine 1.5cm i na momente je jako neudoban, mogu tek da zamislim kako je nositi ovaj širi, na sceni, u stalne pokrete glavom. Čini mi se da koji god trend da se pojavi u nakitu Karleuša voli da ga nosi u najmasivnijoj njegovoj varijanti… Ako je čoker onda je najširi, ako su medaljoni onda su to masivne kajle sa Versace medaljonom, ako su alke onda su ogromne. Ali to je Karleuša, voli da pretera, ne zameri.

David: Ova kombinacija je prilagođena Karleušinim scenskim nastupom. Kada imate takve koncerte, takve pokrete i takav scenski performans, morate imati i dobar vizuelni identitet. Ona ga očigledno ima. Tu nema polemike. Kombinacija je smela i jedinstvena, kao i sve što ona radi.

2. Maja Marić

modna policja marija marić
Foto: Instagram

Sanela: Oprostiće mi i Jeremy Scott i H&M i Moschino jer ja moram apsolutno da se fokusiram na ogrlicu i prstenje koje je radila genijalna Deeravishing, sa kojom je i Get Sparkly sarađivao pre nekoliko godina kada smo predstavile nekoliko broja prvog domaćeg jewelry onlajn magazina. Upravo njen nakit je bio na jednoj našoj naslovnici i od tog trenutka apsolutno verujem da će ova devojka zavladati svojim nakitom koji je moćan, glamurozan, luksuzan i, slobodno mogu reći, korak ispred drugih koji prave sličan nakit. Iskreno kombinacija ovih minđuša uz ovaj čoker je nešto što ne bih očekivala, ali meni sve to odlično ide uz stajling, atmosferu, editorijal look. Od mene veliko DA!

David: Obožavam originalnost koji ‘Deeravishing’ poseduje u svojim komadima. Definitivno nešto što bih ja poneo. Njen rad pratim od kada Marina Visković saradjuje sa njima. Odlično!

3. Marina Visković

modna policija marina visković
Foto: Instagram

Sanela:  Kao što rekoh ja sam Marinu priželjkivala na ovoj listi, jer meni se svaki njen komad nakita sviđa. Već sam videla kombinaciju ovakvog, da to tako nazovem, nakita za kosu i čokera i priznajem bacila sam se u potragu za ovakvim ukosnicama. Zapravo fan sam čitave ove kombinacije, volim crno, volim cirkone i ja ne bih bila ja kad ne bih rekla ovo, OBOŽAVAM gola ramena. Koliko mogu da vidim trenutno su trend u najavi ovakve ukosnice i čokeri na kojima je neka reč, izraz, ime brenda. I da li postoji bolji izbor za DISCO ogrlicu od Disco Visco? Izgleda da će sezona praznika biti u znaku takvog stejtment nakita, a mislim da je možda baš Marina žena koja će vratiti earcuff minđuše u život.

David: Disko Visko. Ko razume, shvatiće. Marina je neko ko zaista vodi računa o svom odevanju i sve upotpuni originalnim pečatom.

4. Milica Pavlović

milica pavlović modna policija
Foto: Instagram

Sanela: Ne bih da kažem jesam vam rekla, ali… Jesam li vam rekla? Ukosnice sa cirkonima i čoker u istom tonu su must have! I jednostavno i Milica i Marina nose isti tip nakita ali na dva potpuno različita načina, u dva stila, uz dva potpuno dva različita stajlinga i svaka na svoj način. I mislim da se može naučiti mnogo od njih kada je u pitanju kombinovanje nakita. Sviđa mi se Miličin Monika Beluči vajb, sa haljinom koja je svedenog dizajna i jako izazovna, a opet tu je nakit kojim se odvlači malo pažnje. Dopada mi se odabir nakita u srebrnom tonu uz haljinu ove boje. A onda je uz sve to tu i mali lančić sa krstićem oko čije se kupovine ja lomim sigurno nekoliko meseci, stalno pinujem takve ogrlice na svom Pinterestu ali nisam sigurna da bih umela da iznesem takve detalje. Možda nekome ovaj stajling deluje dosadno, ali što se mene tiče ako bih sa nekim morala da menjam stil, Milica bi zauvek bila moj prvi izbor.

David: Milica mi je u poslednje vreme vrlo antipatična. Ne znam zašto, ali mi ovaj stajling nije ništa specijalno. Sorry.

5. Nikolija

modna polcija nikolija
Foto: Instagram

Sanela: Nikolija je lik koji može da iznese i modne momente i nakit koji drugi ne bi mogli. Ovde bas ne shvatam najbolje ove minđuše uz ovu ogrlicu. Mislim da bi veza između ogrlice bila bolja da je jednostavno stavila alke, ovako mi minđuše deluju previše jednostavno, tanko, neupadljivo, ne-Nikolija. Ogrlici je definitivno mesto uz ovu kombinaciju jer bi bez nje taj deo bio prazan. Čini mi se da ima zanimljiv nakit na ruci koja je spuštena.

David: Nikolija je definitivno neko ko može izneti sve što poželi. Odabir nakita je odličan! Čista desetka!

Pogodak: Jelena Karleuša/Marina Visković

Ovog puta pod lupom Modne policije je nakit na poznatima

Ko ima lepši nakit?

Thank you for the vote!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde