Heidi Klum godinama za redom ima najbolje kostime za Halloween

Heidi Klum dok hoda modnom pistom je neprikosnovena a njene slike na naslovnicama su savršene međutim kada je vidite u kostimima za Haloween neće vam biti dobro. Šta li nam je tek ove godine spremila!

0
2021
Heidi Klum maskenbal kostim halloween
Photo: Instagram @heidiklum

Uskoro stiže Halloween ili Noć veštica, a na društvenim mrežama je sve preplavljeno neverovatnim kostimima i maskama. Beauty blogerike svake godine su sve bolje u svojim kreacijama i osmišljavanju novih ideja za strašne maske, a neretko se maskiraju i zvezde. Međutim jedna od njih se izdvaja po svojim maskama i kostimima koji sve ostavljaju bez daha.

Slavna Heidi Klum je u stanju satima da sedi dok je šminkaju i spremaju za Halloween jer kako kaže prosto obožava taj praznik i maskenbale.

Njene kreacije oduševljavaju svake godine jer su profesionalno odrađene i doslovno izgleda kao da je ispala iz nekog filma. Tako se 2013. odlučila za kostim starice za koji kaže da joj je trebalo 10 sati da se maskira. 2001. godine na party je došla s pravim konjem, a ona se prerušila u Lady Godivu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

You know you’re dedicated to #HeidiHalloween when you show up in costume on a horse to your own party! What a fun year #2001 🐴 #HeidiHalloween2018 #HeidiKlumHalloween

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана

Nakon nekoliko godina zamenila je stil za šljokice i pojavila se kao prava diva. 2008. godine se pojavila u neverovatnom kostimu hinduističke boginje Kali. Imala je nekoliko ruku i nekoliko glava na remenu, a šminka je bila neverovatna.

Onda kad mislite da je to sve od nje, oduševila je sa kostimima 2011. godine. Prvi je bio neverovatno realističan kostim majmuna, a drugi kao ljudsko telo bez kože. Strašno i fenomenalno u isto vreme. Jedva čekamo da vidimo šta će da smisli ove godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Countdown to Halloween: 7 days! The skinless bodysuit I wore in Las Vegas for the first of our 2011 #HeidiHalloween parties was a favorite of mine. Who else was super fascinated with Bodyworks?! #HeidiHalloween2018 #HeidiKlumHalloween

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Countdown to Halloween: 9 days! I used to do my own makeup for my costumes back in the day! @izquierdostudio created this amazing crow outfit for #HeidiHalloween in 2009 which was next level #HeidiHalloween2018 #HeidiKlumHalloween

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Countdown to Halloween: 15 days! I had a whole grill made for this Golden Alien #HeidiHalloween costume in 2003! How crazy?! #HeidiHalloween2018 #HeidiKlumHalloween

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde