Najplaćenija televizijska glumica na svetu je Sofia Vergara

Glumica Sofia Vergara je ove godine zaradila 42,5 miliona dolara što je, prema procenama magazina Forbes, čini najplaćenijom televizijskom glumicom na svetu!

0
1220
Sofia Vergara glumica najplacenija
Photo: Instagram @celebswhohateshoes

Vergara glumi u sitcomu „Moderna porodica“, koja je na samom vrhu top liste već sedmu godinu zaredom. Osim na TV-u, Vergara je značajnu količinu novca zaradila zahvaljujući sponzorskim ugovorima i saradnjama.

Na drugom mestu najplaćenijih glumica je Kaley Cuoco, Penny iz serije „Teorija velikog praska„, koja je ove godine zaradila 24,5 miliona dolara. Ellen Pompeo iz serije „Uvod u anatomiju“ zaradila je 23,5 miliouna dolara i zauzela je treće mesto, a slede je glumice Mariska Hargitay i Julie Bowen.

Prema Forbesovim podacima, Vergara je od 1. jula 2017. do 1. jula 2018. godine zaradila mnogo više novca nego Jim Parsons, Sheldon izserije „Teorija velikog praska“, koji se sa zarađenih 26,5 miliona dolara našao na prvom mestu najplaćenijih televizijskih glumaca.

Deset najplaćenijih televizijskih glumaca za godinu su zaradili ukupno 181 milion dolara, a deset najplaćenijih televizijskih glumica zaradilo je 168,5 miliona dolara.
Glumci serija „Teorija velikog praska“ i „Moderna porodica“ zauzimaju 10 od ukupno 20 mesta na ove dve top liste.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde