Khloe Kardashian je na Instagramu postavila romantični gest Tristana Thompsona

Po svemu sudeći par je srećno zaljubljen i izgleda da su šuškanja o prevari, i otkazanom prelasku u Klivlend netačana.

0
1016
Khloe Kardashian
Photo: Instagram @goldenbeauti3s

Dok uživate u ovom danu da vas podsetimo ljuavnog odnosa Khloe Kardashian i Tristan Thompsona koji nas podesća na rolerkoster. Za one od vas koji nisu upućeni u dešavanja tu ima svega od glasina o Tristijnovom varanju, do toga da je navodno Khloe odložila svoj prelazak u Klivlend kako bi živela s njim, a takođe je tu bila i gomila čudnih poruka na Instagramu o lošim odnosima.

Pre nekoliko dana, međutim, Khloe i Tristian su flertovali po Instagramu, tako da je izgledalo kao da je par izgladio stvari. Najnovijom objavom na Instagramu sve nam više liči da par dolazi u neku novu ljubavnu fazu.

Khloé je da bebom True otišla ​​na Bali pre nekoliko dana, i izgleda da su se lepo proveli po slici koju je objavila na društvenim mrežama:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Dear Bali, you were everything and more. Xo KoKo

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана

Kada se Khloé vratila kući, Tristan ju je dočekao sa slatkim romantičnom gestom koji je bio u obliku balona sa natpisom „Welcome Home“, i ona je taj momenat podelila sa svojim fanovima na insta story uz krupnu poruku „Thank you baby“.

khloe kardashian insta story
Photo: Instagram @Khloé

Naravno, Khloe ne bi bila Khloe, da njen story takođe nije sadržao tajanstveni inspirativni citat: „Always trust your gut and know that everything will work out exactly the way it is supposed to be.“

khloe kardashian insta story
Photo: Instagram @Khloé

Izgleda da su njih dvoje ponovo na sedmom nebu, zar ne?

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde