Kate Middleton i princ William odlučili su se na drastičan potez

Već nedeljama, gotovo nekontrolisano, šire se glasine o netrpeljivosti u odnosu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea s Meghan Markle, a sada je budući prestolonaslednik odlučio da im stane na kraj!

0
1039
kraljevska porodica
Foto: Instagram @katemiddletonphotos

Kako bi napokon stali na kraj glasinama o netrpeljivosti u odnosu sa Meghan Markle, Kate Middleton i princ William odlučili su se na ovaj nesvakidašnji potez – provešće Božić u Sandringhamu upravo s Meghan Markle i princem Harryjem.

Iako to nije bilo u planu, očigledno je bio popriličan pritisak na njih, zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

U Sandringhamu će se, osim u domu koji je kraljica poklonila Harryju i Meghan nakon venčanja, dvojica braće sa svojim suprugama već tradicionalno družiti s celom porodicom i u kraljičinoj palati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kate Middleton (@katemiddletonphotos) дана

Već je odavno poznato to da Kate i Meghan nisu preterano bliske, ali sada je njihov odnos eskalirao do toga da su se donedavno izrazito bliska i povezana braća u poslednje vreme udaljila. Navodno je zbog svega toga i 34-godišnji Harry odlučio sa svojom tri godine starijom suprugom Meghan Markle da se iseli iz Kensingtonske palate i da svije obiteljsko gnezdo u Frogmore Cottageu u Windsoru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kate Middleton (@katemiddletonphotos) дана

Zato je vest o zajedničkom Božiću sve iznenadila. Naime, Kate i William trebali su s decom da dočekaju Božić s Middletonovima Berkshireu, a Meghan i Harry u Sandringhamu, verovatno s njenom majkom Doriom Ragland, alina kraju će ipak zajedno proslaviti praznike.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Family (@theroyalfamily) дана

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde