Šok! Nakon samo šest meseci asistent Meghan Markle dala otkaz

Iako bi rad za vojvotkinju od Sussexa neki smatrali jednim od najglamuroznijih i najprestižnijih poslova, nekima to očigledno i nije tako. U najvećoj tajnosti, lični asistent Meghan Markle odlučila je nakon samo šest meseci rada da napusti posao, a sada se samo čeka da se sazna razlog tome!

0
939
Meghan Markle otkaz asistentkinja
Photo: Instagram @meghnmarklle

Portparol Kensingtonske palate odbio je da komentariše nagli odlazak lične asistentkinje Meghan Markle, o kojoj se zna jedino da se zove Melissa, koja je nakon samo šest meseci rada za vojvotkinju od Sussexa odlučila da da otkaz.

Koji je razlog njenog naglog odlaska, javnosti još nije poznato, ali dobro se zna da joj posao nije bio nimalo bez stresa, naročito jer je počela da radi upravo oko venčanja Meghan Markle i princa Harryja, a dodatni stres i napetost u dvorcu stvorio je otac vojvotkinje od Sussexa, Thomas Markle.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle Gallery (@meghanmarklegallery) дана

‘Melissa je izuzetno talentovana osoba i odigrala je ključnu ulogu na kraljevskom venčanju, i zato će nam svim itekako nedostajati’, otkrio je izvor s britanskog dvora za Daily Mail.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kevin Frazier (@kevinfrazier) дана

Ipak, neki tvrde kako se razlog njenog odlaska krije u tome što je Meghan Markle zapravo izuzetno teška osoba, a to je još pre venčanja medijima otkrila i njen bivši agent Gina Nelthorpe-Cowne, koja je rekla da su vojvotkinja i njene potrebe uvek bile u prvom planu, kao i da je bila izbirljiva i sve joj je smetalo, pa se udaljavala od svih koji nisu delili njene ‘vizije’.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle (@meghanphotomarkle) дана

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde