Mislite da vaš dragi nema tajni pred vama? U zabludi ste!

0
277
muške tajne
Photo: Pexels.com

U super vezi ste, ljubav na sve strane i mislite kako vaš muškarac nema ni jednu tajnu pred vama. E pa naše drage u velikoj ste zabbludi. Muškarci imaju svoje tajne i da, neće ih podeliti sa vama.

Svaki muškarac pogleda zgodnu ženu na ulici

Muškarac će uvek pogledati lepu ženu. To je u njihovoj prirodi i jednostavno to je mnogo jače od njih. To im je u krvi i nepisano pravilo je da muško oko najpre snimi zgodnu ženu na ulici. Najbolje je da se pomirite da će vaš mušakrac nekada baciti oko na neku cicu koja će zanosno njihati kukovima dok šeta ulicom, ali to ne znači da vas on manje voli ili da bi vas prevario. Ne idite onom logikom „e sada ću mu oko iskopati“ nego pokušajte da napravite šalu od toga. Ruku na srce i vi nekada pogledate zgodnog dasu dok ste u prolazu, zar ne?

Muškarci su jači pol ali im treba podrška njihovog lepšeg pola

Muškarcima je kao i ženama potreba emotivna podrška. Uvek i na svakom mestu. Ritam današnjeg života i stres koji nam donosi posao i život ne pravi nikakve razlike među polovima. Muškarci su u nekim slučajevima i ugroženiji od žena. Ipak su oni stub kuće na čijim plećima su mnoge stvari. Zato im treba neko da ih podupre u teškim momentima čak i kada oni to ne žele da pokažu.

Muškarci vole da imaju svoje momente koji su samo njihovi

Možda vam zvuči čudno jer je vaš muškarac jak i poseban, ali i oni se nekad umore da budu kapetani broda, da donose ozbiljne odluke i snose odgovornost za posledice loših. Vole da su privrženi porodici ali koliko god mislili da imaju sve uz vas njima treba njihovih 5 minuta. Muškarci vole da se osame, da se nadju sa prijateljima ili jednostavno odgledaju omiljeni film na miru bez dosadnih upadica „ko je sad ovaj „, „zar ovog nisu ubili“ ili „vidi kako je ova propala“.

via GIPHY

Pogledaće vas u čudu i reći „Da, naravno da razumem“

Kad tad ako želite skladnu vezu ili brak morate se pomiriti sa činjenicom da muškarci ne obraćaju pažnju na detalje. Žene su previše koncentrisane na sitnice i detalje, a to u nekim momentima može da pokvari svu radost i opštenost. Ne zamerajte im i ne zvocajte ako nisu primetili novu posteljini ili vaše nove cipele. Jednostavno, za njih je to sporedna stvar koju će tek retki od njih primetiit.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde