United Dreams: Neodoljivi mirisni noviteti iz Benettona

Pridružite se sanjajućoj revoluciji UNITED Dreams United Colours of Benetton. Pred vama je nekoliko mirisnih noviteta koji će aktuelnu sezonu učiniti nezaboravnom!

0
3293
United dreams parfem benetton
Foto: Promo

Sanjajte kako bi promenili svet. To je pravi cilj UNITED DREAMS linije. Idiličan predlog da se United Colors of Benetton pretvori u miris. Predlog koji će podstaći svet da veruje u izvanrednu moć, dovoljno jak da postigne nemoguće: snagu verovanja u snove

Mirisna linija UNITED Dreams United Colours of Benetton donosi nekoliko neodoljivih noviteta za nju i njega. Stižu nam ženski parfemi „Love Yourself“ i „Live Free“ i „Dream Big“ kao i muški mirisi „Dream Big“ , „Go Far„, „Be Strong“ i „Aim High“.

United Dreams Love Yourself i Live Free

 United Dreams Love Yourself

United Dreams Love Yourself

Inspirisani snagom zajedničkih snova, ostanite pozitivni, ljubite se i uživajte, dva ženska mirisa iz linije UNITED DREAMS. Dva mirisa dele jasnu i direktnu poruku: želju da donose promene i potrebu da veruju u snagu snova da to učine.

Mirisne note Love Yourself i Live Free mešavina su za izradu dva sugestivna mirisa koji sadrže pravu srž snova.

Love Yourself

Love Yourself

„Love Yourself“ ženstveni je, senzualni i moderni cvetni miris osmišljen kako biste se osećali jedinstveno i posebno.

Live Free

Live Free

„Live Free“ je pak svež cvetno-voćni miris sa karakterom koji vas poziva da živite slobodno.

Elegancija jednostavnosti u posebnoj bočici

Ružičasta i zelena boje su koje nadahnjuju snove dva mirisa: ružičasta za Love Yourself i zelena za Live Free. Vrpca u istoj nijansi nalazi se ispod čepa bočica. Svaka bočica takođe ima drugačiju poruku za svaki miris, detalj koji nas podseća na nade i želje iza UNITED Dreams mirisa.

United Dreams Dream Big

United Dreams Dream Big za nju

United Dreams Dream Big za nju

Linija United Dreams proširena je i dolaskom još jednog novog parfema: „Dream Big“. Novo izdanje United Colours of Benetton inspiriše svet da stvori promenu nastavljajući sanjati.

United Dreams Dream Big za njega

United Dreams Dream Big za njega

Svetleća kutija i bočica predstavljaju novi manifest koji je spreman da podstakne one koji sanjaju u celom svetu. Pozitivna poruka napunjena energijom. Pozivnica da se pridružite revoluciji o snu koji ne poznaje granice.

Go Far, Be Strong i Aim High

Go Far

Go Far

Go Far, Be Strong i Aim High: tri mirisa za one koji veruju u moć snova kao silu za promenu. Tri parfema, svaki podsetnik da ni jedan san nije nedostupan. Doza snage, duha i hrabrosti koja se može pronaći u mirisima.

Karakter, osobnost i muževna senzualnost kombinuju se u muškoj kolekciji United Dreams. Tri sveža, moderna parfema United Colours of Benetton, svaki miris ispunjen dozom energije i vizionarske snage.

„Go Far“ je aromatičan svež miris, sa morskom notom, koje postavlja hrabar karakter.

„Be Strong“ – začinjen drveni miris sa izvornom autentičnošću.

Aim High

Aim High

„Aim High“ – aromatičan miris, pun muževne senzualnosti

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde