Talentovani dizajner Stefan Ristić oduševio nas je novom kolekcijom

Činjenica je da naši dizajneri propagiraju nenosivu modu i bizarne komade garderobe, međutim Stefan je sve to demantovao onovom kolekcijom i zaista me naterao da se nekog drugog aspekta domaću scenu sagledam. Kolekcija me je oduševila!

0
723
Stefan Ristić kolekcija
Foto: Hamza Kulenović

Uređivao i pisao: David Ćurčić

Dobro je poznato da volim domaće dizajnere i njihove kolekcije. Talentovani dizajner Stefan Ristić  ovoga puta oduševio me je novom kolekcijom, tako da sam medju prvima i imao priliku da vidim ovu kolekciju.

Stefan Ristić kolekcija
Foto: Hamza Kulenović

Vođen francuskom rečju „Liberte“, mladi dizajner  ističe važnost svih ženskih sloboda što je, smatra, važno isticati na svim aspektima. Kolekcija iz mat, preko lak crne prelazi u zagasiti leopard print, a završava glamuroznom i vrlo upečatljivom zlatnom bojom.

Stefan Ristić kolekcija
Foto: Hamza Kulenović

Ristić se poigrava maskulinom formom što se posebno ogleda u ravnim krojevima i oversized silueti kaputa i odela. No blago naglašenim strukom i dubokim izrezom komadima dodaje tračak ženstvenosti.

Stefan Ristić kolekcija
Foto: Hamza Kulenović

Fotografije lookbooka potpisuje fotograf Hamza Kulenović, dok se u ulozi modela našla Mina Despotović iz Sigma Model Managementa za čiju je frizuru i make up zaslužan Dragan Velimirović.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde