Treća sezona „Modne policije“ uskoro sa vama! Još bolja i još atraktivnija

0
1050
Modna policija 3

Da je druga sezona Modne policije bila i više nego popularna govori činjenica da je istu na Trendy portalu pročitalo više od 20,000 ljudi za samo dva meseca!

Urednik i idejni tvorac ove platforme David Ćurčić još jednom je odlučio da pokaže svoje umeće u inovativnosti, pa je tako odlučio da započne pripreme za novu sezonu ove rubrike koja se planira za novembar.

Da podsetimo, ‘Modna Policija’ je već drugu sezonu zaredom u vlasništvu portala Trendy. Sa kojim, kako David kaže ima nezaboravnu saradnju.

Modna policija 3 david curcic

Druga sezona je pomerila granice prethodne, da li misliš da će i treća sezona biti isto popularna kao i prethodna?

Siguran sam da hoće, ako ne i popularnija. Pomeramo granice u skladu sa trendovima i trendove prilagođavamo nama i našim čitaocima. Inovacije nikada ne prestaju, ako želite da uspete, morate biti inovativni i nesvakidašnji.

Šta je to što se planira za treću sezonu i šta ste promenili?

Ništa za sada ne smem da otkrivam, ali će svakako biti drugačije od prethodnih sezona.Što se promene tiče, tu već nastupa portal, za koji sam siguran sa će se prilagoditi onome što sam zamislio. Sve se menja, koncepcija, promenili smo logo, pažljivo ćemo birati goste i stajlinge. Na društvenim mrežama se sve češće pominjemo. 

Imao si puno gostiju, pa koji bi ti tekst izdvojio kao najdraži?

Teško pitanje. Hajde neka to budu tekstovi sa Kanom, Zvonimirom, Željkom i Anđelom. Ako me pitate zašto, to je sigurno zbog našeg poklapanja. Nekako mi je sa njima bilo najdraže i najlakše raditi i svakako da ćemo nastaviti saradnju. Bar što se mene tiče.

Nedavno si najavio saradnju sa Crnogorskim modnim portalom ‘ChiweLook’, o čemu se tu radi?

Još uvek smo u fazi pregovora. Njihove urednice su mi ponudile da radimo zajedno, međutim velika je verovatnoća da će MP imati svoje prvo dete i to u Crnoj Gori, gde će se raditi ‘Modna Policija-Montenegro Edition’.

Opiši jednom rečju saradnju sa našim portalom?

Nazaboravna. Pojasniću i zašto, najvažnije je da pustite umetnika da ima slobodu. Ja je imam u potpunosti i jako sam srećan zbog toga.

S kime bi najavio saradnju u trećoj sezoni? Da li si već u pregovorima sa nekim?

Pregovori se uveliko vode. Ima tu puno imena iz sveta bloga, mode, jutjuba… Evo na primer daću neka od poznatih imena, Tasha Krsmanović, Jelena Mačvan, Tatjana Jo, Milla Vu, Bojana R Mandić, Hana Olajić. Voleo bih da u novoj sezoni MP vidim i Ines Klaru, Leu Davogić, Marinu Visković…

Karleuša je po ko zna koji put dokazala da prati tvoj rad i da joj se on dopada, kako to komentarišeš?

Jako sam ponosan na sebe. To znači da se dobar glas itekako daleko čuje. Hvala joj!

Za kraj, kada čitaoci Trendy portala mogu da očekuju treću sezonu?

Početak, sredina ili kraj novembra. Videćemo kako sve bude išlo. Ne bih da brzam.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde