Kako dostojanstveno ispratiti voljenu osobu na večni počinak?

0
1014
Gubitak voljene osobe

Smrt voljene osobe je najveći gubitak u životu svakog čoveka. Boli saznanje da nikada više nećemo videti topao pogled i radosni osmeh koji su imali moć da oteraju svaku tugu.

I dok čitavo biće ispunjava neopisiva tuga, a srce čežnja shvatamo nas čeka jedan sasvim drugačiji život. Život u kome moramo da naučimo da je zauvek otišao naš najvažniji oslonac, ostavivši za sobom zajedničke uspomene koje smo prigrlili poput najvećeg blaga.

Gubitak dodatno otežava činjenica da moramo naći snage kako biste pripremili sahranu. U tome će vam značajnu pomoć pružiti pogrebno preduzeće Drnda Internacional.

Pogrebno preuzeće sa tradicijom dugom 27 godina

Sve je počelo davne 1994. godine kada je u Nemačkoj porodicu Mihajlović zadesila smrt prijatatelja. Suočeni sa ozbiljnom procedurom i ogromnom dokumentacijom vezanom za prevoz umrlih iz inostranstva, rodila se želja da olakšaju drugima koji se nađu u ovoj nemiloj situaciji.

Gubitak voljene osobeOd jednog prodajnog mesta, mala porodična kompanija vrlo brzo je prerasla u brend koji je poznat ne samo u Srbiji, već i u regionu.

Pogrebno preduzeće Drnda Internacional se posebno izdvaja najboljim prevozom pokojnika iz svih zemalja u našu. Vozni park čine luksuzna Mercedes Benz vozila koja su specijalno dizajnirana za obavljanje ove vrste transporta. Uz poštovanje kako domaćih propisa, tako i svetskih standarda opremljena su najmodernijom opremom i klimatizacijom tako da u svakom trenutku garantuju bezbednost bez obzira na uslove puta. Ujedno, donose vašem najmilijem dostojanstveni ispraćaj kakav zaslužuje.

Visok stepen profesionalizma je još jedna karakteristika kojom se može pohvaliti Drnda Internacional. Svesni tuge kroz koju porodica prolazi, ali i činjenice da postoji kratak rok za organizovanje prevoza, stručni tim ima bogato iskustvo u međunarodnim pogrebnim uslugama. Samim tim se priprema dokumentacije koja je osnova za dobijanje dozvole za prelazak granice obavlja brzo i efikasno.

Sahrane uz poštovanje običaja, vera i želja porodica

Pogrebna oprema je ključni deo sahrane. Njome odajemo poštovanje i ljubav prema voljenoj osobi, te ne čudi što je biramo sa naročitom pažnjom.

U nastojanju da udovolji svakom klijentu pogrebno preduzeće Drnda Internacional konstantno obogaćuje ponudu pogrebne opreme. Ona, pre svega, obuhvata kovčege različitog oblika izrađene od najkvalitetnijeg materijala, visokog sjaja i sa elegantnim detaljima.

Uz sanduke prateću opremu čine pokrovi od najfinijeg tafta, brokata i satena u zlatnim, šampanj, belom, braon, plavim i crvenim tonovima. Zatim, nadgrobna obeležja, tj. pogrebni krstovi i pogrebne piramide, u zavisnosti od veroispovesti preminulog.

Gubitak voljene osobeCveće za pogreb ima naročit značaj. Ono daje posebnu utehu porodici, te brižno osoblje Drnda Internacional sa posvećenošću izrađuje ikebane za sanduke, vence i cvetne aranžmane različitih oblika.

Poznavanje Zakona i procedura vezanih za organizovanja sahrana širom sveta

Pandemija koju je izazvao korona virus promenila je ne samo život, već i način sahranjivanja. U skladu sa donetim merama pogrebno preduzeće Drnda Internacional poštuje najviši stepen prevencije kako bi zaštitilo ne samo svoj tim, već i klijente i sve prisutne na sahrani.

S obzirom da je Covid-19 otežao i prevoz preminulih, tim redovno prati izmene vezane za uslove prelaska granica. Na taj način su izbegnuti bilo kakvi zastoji u prevozu, kao i organizovanju sahrane.

Drnda Internacional je verni oslonac u najtežim trenucima, koji je tu za vas 24 časa, svih 7 dana u nedelji.