Dragica Zlatić otvara 5-tu sezonu Modne policije

Naša prva gošća je Dragica Zlatić, mlada pevačica koja se još na početku svoje karijere istakla i danas važi za jedinstvenu mladu damu, kojoj je pored muzike, jako važan i vizuelni identitet.

0
1383
modna policija 5 sezona

Da li je moda zaista ono što nas pokreće? Sve nas koji je volimo, pratimo i diktiramo. ‘Modna Policija’ postala je utočište svih nas koji se borimo protiv svakodnevnog, dosadnog i monotonog života.

Dobrodošli u petu sezonu najčitanije Balkanske modne rubrike.

Naša prva gošća je Dragica Zlatić. Mlada pevačica koja se još na početku svoje karijere istakla i danas važi za jedinstvenu mladu damu, kojoj je pored muzike, jako važan i vizuelni identitet.

dragica zlatic modna policija
Foto: Screenshot Instagram @dragica_zlatic

Generalni pokrovitelj je ‘Estetski Centar Viva’ dr. Katarine Čorlije Karadžić, koji se nalazi u Beogradu, na adresi Dimitrija Tucovića 29/28.

  1. Dragice, baviš se muzikom u modernom vremenu, da li smatraš da je pored talenta i vizuelni identitet važan faktor za uspeh?
  • Apsolutno smatram da je jako bitan i vizuelni identitet u ovom poslu i svakako niko nije prošao ne zapaženo ako je bio drugačiji…

2. Da li možeš da nabrojiš 3 omiljena profila sa naših prostora na instagramu kada je moda u pitanju?

  • Jelena Karleuša, Jelena Karleuša i Jelena Karleuša. Nekako su mi svi ostali Copy-Paste.

3. Šta misliš o rubrici ‘Modna Policija’ ?

  • O rubrici ‘Modna Policija’ mislim da je odavno falilo tako nešto i da što više treba da „rešeta“ ove modne prestupnike. 😂 Obožavam da čitam i samo tako nastavite i jos jače! ❤

Krećemo!

1. Slađa Allegro

modna policija 5 sezona
Foto: Screenshot Instagram @sladja.allegro

Dragica: Gde bi joj bio kraj još i da se oblači kako peva, vanserijski glas, vanserijska pevačica, ali mi se ne svidja kako se oblači.

David: Slađa je neko ko puno luta u modi. Često se u tom lutanju izgubi i ovde to gubljenje i vidimo. Svi komadi su odlični, međutim, ovakvim kombinovanjem ruši sve modne postulate, počev od kaubojskog pojasa na Versace print suknji, rupičasta jakna i sve je to previše kič.

2. Marija Lazić Živković

modna policija 5 sezona
Foto: Screenshot Instagram @maryzivkovic

Dragica: Marijijin stajling je ovde super, inače devojka lepo izgleda, lepo se oblači, sve u svemu top.

David: Uvek je provokativna i izazovna. Dobro nosi svaki komad garderobe koji ima na sebi i to je uvek tako.

3. Nikolina Kovač

modna policija 5 sezona
Foto: Screenshot Instagram @nikolina.kovac

Dragica: Nikolina je onako prava jedna damica, kao iz neke bajke neka nežna princeza, ja nju tako doživljavam tako se i oblači. Ima taj beli ten kraljevski kako kažu, mada koji kod nas realno nije toliko polularan ali njoj to stoji. Obzirom da je dnevna emisija (ova slika) ovo je skroz super za takvu priliku tako da sve u svemu super.

David: Ona je uvek decentna, bez oscilacija, uvek stoji čvrsto i stabilno na zemlji. Smatram da neko sa takvim izgledom može sa dozvoli sebi eksperimente, ali to onda ne bi bila mirna Nikolina.

4. Jelena Karleuša

modna policija 5 sezona
Foto: Screenshot Instagram @karleusastar

Dragica: Šta reći… Jedna jedina bez greške skoro nikad, ona pa 15 mesta praznih na našoj sceni pa ostali, ne može niko da joj pridje, ubedljivo se najbolje oblači.  Može svima da drži predvanje o oblačenju, ko kaže suprotno taj nema pojma! Odlično.

David: Jednostavno i originalno. Frizura joj odlično stoji.

5. Ivana Pavković

modna policija 5 sezona
Foto: Screenshot Instagram @ivanapavkovic

Dragica: Ivana Pavković na ovoj slici kida. Ovo je top stajling, moderno, super joj stoji, odlično!

David: Ivana Pavković voli ove asimetrične i futurističke komade. Ovo je ja mislim Penna  i sasvim je korektno. Drugačije je. Neka to bude zaključak.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde