Calvin Klein Performance linija od nedavno i u Srbiji

Calvin Klein Performance linija reflektuje kreativnost i progresivan dizajn direktora Rafa Simonsa koristeći čiste linije i visokotehnološke materijale poslednje generacije.

0
118
Calvin Klain Perfomance linija Srbija
Photo: promo

Američki modni klasik i sinonim za modni minimalizam, CALVIN KLEIN, nudi širok asortiman savremene i moderne sportske odeće i opreme za svaku sezonu.

Izrađena od tkanina vrhunskog kvaliteta, CALVIN KLEIN PERFORMANCE kolekcija kombinuje funkcionalnost i nove tehnologije i savršena je za aktivni lifestyle.

Kolekcija nudi funkcionalnu sportsku odeću i opremu i prikazuje individualnost i estetiku brenda. Bilo da vežbate jogu, idete na trčanje ili u teretanu, izgledaćete savršeno noseći top sa logom i moderne helanke. Ovaj outfit možete upotpuniti raznim trendi aksesoarima za sportski luxe loook.

Calvin Klain Perfomance linija Srbija
Photo: promo

CALVIN KLEIN PERFORMANCE savršeno prati vašu siluetu. Linija je svake sezone sve atraktivnija i modernija. Dizajn prati modne trendove, a materijal je prošaran klasičnim američkim detaljima.

Calvin Klain Perfomance linija Srbija
Photo: promo

Odabrane modele CALVIN KLEIN PERFORMANCE možete kupiti u prodavnicama CALVIN KLEIN UNDERWEAR u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde