BioWare najavio novu Mass Effect igru

U svom novom videu povodom proslave N7 dana, BioWare je dao neke sasvim jake naznake o budućnosti Mass Effect serijala.

0
909
mass effect
Photo: BioWare

Bez obzira što je prošlo čak 11 godina otkad je prva Mass Effect igra ugledala svetlo dana, popularnost ove franšize ne jenjava. Mnogi fanovi širom sveta i dalje smatraju da je Mass Effect najbolja trilogija na svetu i to sa dobrim razlogom.

BioWare nam je pružio šansu da istražimo mračni i uzbudljivi svet dubokog svemira, upoznamo razne zanimljive rase i, pre svega, uživamo u epskoj avanturi prepunoj ličnih izbora igrača.

Sa druge strane, četvrta igra u serijalu pod nazivom Andromeda, nije doživela jednaku slavu. Dobila je oštre kritike pretežno zbog toga što nije ispunila nerealna očekivanja mnogobrojnih fanova. Smatralo se da je to zapravo i kraj ove bogate franšize.

Međutim, BioWare je ove godine, tokom proslave njihovog N7 dana, iznenadio svoje fanove sa informacijom da je nova Mass Effect igra zapravo u izradi. Činjenica da Andromeda nije onoliko popularna koliko su očekivali ih nije sprečila da nastave da rade ka nečemu novom.

U njihovom N7 klipu se nalazi veliki broj naznaka da je franšiza više nego živa, a kako je producent Majkl Gembl najavio „ima još neispričanih priča u Mass Effect univerzumu.“

Ipak, još se ne zna kada bi neki novi Mass Effect mogao da izađe. BioWare se zasad fokusira pretežno na Anthem, koji će pružiti igračima jedinstveno onlajn iskustvo, a izlazi 19. februara.

U svakom slučaju, moraćemo ipak da sačekamo još malo neke informacije o novom Mass Effect-u.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde