Igraonica – odmor za roditelje, zabava za decu

0
157
Igraonica

Igraonica za decu Oblačak je pravo mesto za zabavu!

Druženje sa prijateljima van kućnog ambijenta za mnoge roditelje često predstavlja neostvarenu želju. Naročito, ako niste u mogućnosti da decu ostavite na čuvanje i morate ih svugde sa sobom voditi, to se znatno odražava na vaš socijalni život.

Koliko puta ste uspeli da do kraja pojedete ukusni obrok ili popijete kafu na miru dok dete sedi pored vas. Sigurno nikada, jer mališani nisu navikli da budu dugo na jednom mestu, te stalno traže povod za razonodu i igru.

I dok su roditelji krajem prošlog veka bili ograničeni da druženje sa prijateljima, zbog dece, provedu u McDonald’s-u , na sreću, ove situacije su sve ređe. Poslednjih godina u svetu pa i kod nas razvio se koncept dečijih igraonica u sklopu restorana, a upravo takva je igraonica za decu Oblačak.

Igraonica kao deo kid-friendly restorana

Vođenje cele porodice u restoran je aktivnost koju treba što češće primenjivati. Ova zajednička druženja približavaju porodicu i razbijaju monotoniju ishrane u vašem domu.

Međutim, pronalaženje restorana koji će da zadovolji ukuse i aktivnosti čitave porodice počev od  izbirljivog tinejdžera pa do hiperaktivnog dvogodišnjaka, može biti zastrašujuće.

Igraonica

Upravo zato, pri sledećem odabiru obratite pažnju da je u pitanju porodični restoran. On, ne samo da omogućuje posebni nameštaj i meni za mališane, već u svom sastavu obavezno ima igraonicu opremljenu za igru i druženje.

Dečija igraonica i rodjendaonica Oblačak pruža mir roditeljima

Igraonica za decu Oblačak je opremljena lavirintima, penjalicama i raznovrsnim igračkama. Ova oprema pruža mogućnost kako mlađoj, tako i nešto starijoj deci da se zabave ,a ujedno, kroz igru, da savladaju bolje držanje i koordinaciju svojih pokreta.

Takođe, igraonica za decu Oblačak ima mladi stručni tim koji pored animatora i vaspitača čine pedagozi, treneri i profesori . Njima svima je cilj da kroz kreativne i edukativne igre razvesele decu.

Imajući sve navedeno na umu roditelji ne moraju da brinu ne samo o zabavi već i o bezbednosti svoje dece kada reše da posete restoran.

 

Baš kao što njihova dece kvalitetno provode vreme, tako će i oni moći potpuno da se posvete sebi. Uživaće sa svojim bračnim partnerom i prijateljima i u prijatnoj atmosferi provešće zasluženi mali predah od dnevnih obaveza.

Igraonica za decu Oblačak je pravo rešenje za poslovne roditelje

Savremeni način života zahteva veliki poslovni angažman koji, često, podrazumeva dostupnost i van radnog vremena.

Ukoliko se u toku dana pojavi hitni poslovni sastanak, najbolje je da ga organizujete u restoranu koji ima igraonicu. Na taj način nećete morati da angažujete nekog da vam pričuva dete, već ćete obaviti posao, dok se mališan zabavlja sa drugom decom u igraonici.

Igraonica za decu Oblačak je osmišljena sa ciljem da deca igrajući se uče i osamostaljuju se!

Dečije igraonice, kao mesta u kojima se deca igraju, druže i opuštaju, nude jedinstveno iskustvo koje ne mogu dobiti kod kuće, na sportskom terenu ili u školi. Ovde oni istražuju, stupaju u interakciju sa drugom decom i stvaraju nova iskustva.

Kroz igranje, oni razvijaju svoje intelektualne i fizičke sposobnosti, jer mnoge igraonice organizuju i različite vidove edukativnih radionica. U svom prostoru za igru deca ujedno mogu i crtati, učestvovati u kvizovima znanja i sličnim tematskim časovima. Ova posebna prednost igraonice je put ka zdravom odrastanju. Ujedno, ovo je odličan način da vaše dete provede vreme, dok vi provodite svoje u restoranu.

Igraonica za decu Oblačak nalazi se u sklopu restorana Grill Pub, što je čini savršenim konceptom za čitavu porodicu.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde