Ponedeljak je svima bauk! Donosimo vam najnežnije gadgete za buđenje!

Za sve one kojima je buđenje veliki problem pronašli smo par gadgeta koji će vam pomoći da postanete jutarnji tip. Možda!

0
494
Gadgeti za spavanje san
Designed by Jcomp

Znate onaj užasan trenutak kad ste umorni, ležite u krevetu spremni za spavanje, ali onda čujete glasno kucanje sata u hodniku ili se partner okreće u krevetu ili još gore hrče. Pa onda kad i uspete da zaspete on ustaje pre vas za posao i budi vas njegov alarm. I mi mrzimo to. Lagodno spavanje zvuči kao tako jednostavan zadatak, ali kod nekih može biti pravi problem koji ima loše posledice i po san i po zdravlje.

Pet gadgeta za lakše i mirnije buđenje

U onim situacijama kada živite s cimerom, cimericom ili partnerom retko imate svoj mir posebno ako je druga osoba nemirna dok spava ili glasna kad se probudi. Zbog tih situacija u kojima vi želite biti solidarni prema svom partneru ili želite da on bude prema vama, pronašli smo par gadgeta za tiho buđenje koji će vam verovatno doneti mir u kući.

Sleepbuds

 

 

Kompanija Bose osmislila je ove male slušalice koje su dizajnirane da budu udobne i da vam ne smetaju u ušima dok spavate, čak i dok ležite na strani. Ovo su ‘privatne slušalice’ u kojima će se oglasiti alarm koji ćete samo vi čuti pa ne bi nimalo trebao da smeta partneru ili cimeru. Važno je napomenuti da iako su ove slušalice super za postavljanje alarma, ne mogu puštati muziku koju vi birate. U sebi imaju ugrađenu ugodnu i umirujuću muziku. Bez obzira na to, držanje tih slušalica u ušima smanjiće spoljnu buku pa vam mogu olakšati da zaspite. Kad ih jednom napunite mogu izdržati 16 sati, a čak ih možete povezati i sa svojim ostalim fitness gadgetima.

Gde kupiti: Amazon, Best Buy

Cena: 25.531,45 dinara

Samsung Galaxy Watch Black

 

Samsung pametni sat

Prilagodite Galaxy Watch svom životnom stilu uz autentičnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvetljenja. Okrugla površina, senke ispod kazaljki i otkucavanje daju osećaj pravog mehaničkog sata. Slično kao i fitness trackeri, pametni satovi će vam pomoći da se probudite bez da ometate ostatak ukućana. Oni su na neki način privatni budilnici koje imate na svojoj ruci. Većina pametnih satova ima mogućnost alarma, a kad ga već koristite ne bi bilo loše da iskoristite i njegove ostale mogućnosti. Kod nekih satova postoji povezanost s pametnim telefonima pa tako možete pratiti kvalitet sna, cikluse spavanja i trajanje sna.

Gde kupiti: Samsung

Cena: 37.499,00 dinara

Acousticsheep slušalice

 

 

Ukoliko vam je primarni problem buđenje partnera pre vas ili obrnuto, ova svetiljka koja će se aktivirati u određeno vreme bi vas mogla spasiti. Ova Philipsov ‘Wake-up Light’ alarm može se koristiti za terapiju i opuštanje svetlom pre spavanja ili za lagano buđenje uz obasavanje prostorije. Nakon kliničkih istraživanja dokazano je kako simulacija sunčevog svetla za vreme zalaska može povećati energiju i poboljšati raspoloženje. Ovaj alarm će davati vašoj prostoriji u 40 minuta sve više i više svetla, a na zvučnike će puštati lagane zvukove ili, ako tako namestite, radio.

Gde kupiti: Amazon

Cena: 10.752,61 dinara

Sonic bomb

 

Ako vas brine to što imate glasan alarm, a ne želite da budite ukućane ili partnera, možda bi vam dobro došao ovaj Sonic Alarm koji će vam zatresti krevet. Sam alarm je dosta ‘dramatičan’ sa crvenim svetlima, glasnom zvonjavom i dodatnim shakerom od 12 volti, ali za svoje buđenje možete odabrati samo jednu od opcija. Jedna od opcija je da ga pre spavanja stavite ispod jastuka pa vas budi vibracijama u određeno vreme.

Gde kupiti: Amazon

Cena: 3.195,43 dinara

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde