Zatamnjivanje stakala u Beogradu – Idealna opcija za leto!

0
1197
zatamnjivanje stakala u Beogradu 2

Zatamnjivanje stakala u Beogradu je najbolji način da se zaštitite od štetnog UV zračenja i da uživate u prijatno rashlađenoj kabini vašeg vozila. Ako još uvek niste zatamnili prozore svog automobila, definitivno bi trebalo da razmislite o tome.

Sa zatamnjenim prozorima, vaš automobil se neće zagrejati tokom vrelih letnjih dana, a to će vam pomoći da zaštitite od UV zraka i učiniće da vaš automobil izgleda mnogo bolje. Pored toga, zatamnjena stakla mogu vam pomoći da sačuvate unutrašnjost automobila jer sprečava oštećenje izazvano jakim zračenjem.

Ukoliko želite da vaši prozori imaju vrhuski izgled, najbolje je da ovo prepustite profesionalcima, koji uvek znaju najlakši i najbrži način do željenih rezultata. Zato posetite Broutality, jer ćete kod njih naći auto folije vrhunskog kvaliteta.

zatamnjivanje stakala u Beogradu 1

Zatamnjivanje stakala u Beogradu je lako i jednostavno

Zatamnjivanje stakala u Beogradu je veoma jednostavan proces, ali zahteva iskustvo. Zato je najbolje da se ovo prepusti stručnim ljudima, koji će učiniti da vaš automobil zablista.

Sam proces zatamnjivanja je prilično lak. Jednom kada se prozori očiste iznutra i spolja, seku se komadi folije za zatamnjivanje tačno na veličinu prozora. Zatim se nanose na prozor, i proverava se da nema mehurića vazduha ispod. Potrebno je neko vreme da se boja osuši i stvrdne, i vaše vozilo je spremno!

Leto je idealno godišnje doba da se odlučite za zatamnjenje stakala, jer je postupak sušenja mnogo brži kada  S jedne strane, vruće letnje vreme znači da će postupak sušenja biti mnogo brži, a vaš četvorotočkaš će biti spreman za duge letnje vožnje!

Auto folije vrhunskog kvaliteta su najbolje rešenje za vaše vozilo, jer je to proizvod koji će trajati veoma dugo, lepo prekriva ceo prozor i ne pomera se.

zatamnjivanje stakala u Beogradu

Zašto da se odlučite da zatamnite stakla vašeg automobila?

Nije sve u estetici, mada je jasno koliko zatamnjena stakla doprinose stilizovanom izgledu vašeg automobila. Međutim, postoje još važniji razlozi da se odlučite za ovu uslugu.

Zatamnjena stakla povećavaju sigurnost, naročito u slučaju saobraćajne nesreće. Skoro svaki sudar rezultira razbijenim staklom. Prozori i vetrobransko staklo su posebno osetljivi, ali dodatna zaštita, bez obzira na nijansu, folija ojačava staklo i drži ga na mestu. Iako se staklo još uvek može slomiti, manje je verovatno da će se komadići odvojiti od prozora, ući u kabinu i povrediti putnike.

UV svetlo prodire u prozore i vetrobransko staklo, što oštećuje i bledi unutrašnjost vozila. Toniranje prozora blokira štetne zrake da oštete vašu kontrolnu tablu, sedišta i volan. Takođe, doprinose stvaranju prijatnije atmosfere i snižavanju temperature, što će svaku vožnju učiniti ugodnom, čak i na duže staze.

Zatamnjivanje stakala u Beogradu – Broutality Team

Kako da izaberete dobro rešenje za vaš automobil? Najbolje je poverenje pokloniti stručnim, iskusnim ljudima koji će učiniti da vaš mezimac zablista u punom sjaju!

Broutality Team je pravo rešenje, jer ovde možete obaviti presvlačenje vozila po pristupačnim cenama. Presvlačenje komplet vozila folijom je idealan način da osvežite izgled svog četvorotočkaša, bilo da je u pitanju manji auto ili džip.

Sigurnosne zaštitne folije su najbolja stvar koju možete izabrati, zato posetite Broutality Team, jer ćete ovde naći sve što vam je potrebno za vaš automobil!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde