Folije za presvlačenje automobila 2019. – Šta treba da znate

0
1396
folije za presvlačenje automobila 2019

Folije za presvlačenje automobila 2019. donose najnovije trendove.

Auto folije su postale najpopularniji način za stilizovanje vozila. Sve veći broj kompanija prepoznaje da je presvlačenje vozila savršena reklama. Te veliku pažnju posvećuju ovom vidu marketinga, jer jedino on pruža maksimalnu vidljivost njihovog poslovanja.

I pojedinci rado biraju presvlačenje vozila auto folijom kako bi svom ljubimcu dali lični pečat. Takođe, nije redak slučaj da se vozači odlučuju za zaštitne folije za zimu, jer one čuvaju auto od svih negativnih uticaja tokom hladnih dana.

Zbog toga, industrija auto folija je veoma dinamična i stalno podleže promena. Koje su aktuelne folije za presvlačenje automobila 2019. godine otkriva vam Broutality team.

Folije za presvlačenje automobila 2019. – Mat elegancija

Mat folije za presvlačenje automobila 2019. godine predstavljaju vodeći trend širom sveta. Za razliku od sjajnih vrsta ove auto folije vrhunskog kvaliteta uklanjaju bilo kakve odsjaje ili reflektujuće efekte uličnih detalja sa površine vozila. Na taj način daju elegantniji izgled vašem vozilu, bez obzira o kom modelu je reč.

Stručnjaci smatraju da mat folije omogućavaju svežu, a mističnu estetiku, koja se izdvaja posebnom lepotom. Te će sigurno vaš automobil privući poglede slučajnih prolaznika. Ujedno, mat folije za presvlačenje automobila 2019. su savršena podloga za isticanje logotipa ili reklamnog slogana vaše kompanije.

Mat efektu nisu odoleli ni proizvođači automobila. Tako je Rolls Royce predstavio matirano beli Phantom, Alfa Romeo 4C u mat narandžastoj boji, a BMW sivi mat M5. Ipak, bojenje automobila ne samo da zahteva više vremena, već i novca. Pa, ukoliko rešite da svom četvorotočkašu podarite mat eleganciju nemojte razmišljati da li je bolje farbanje vozila ili auto folija, jer je presvlačenje znatno povoljniji i sigurniji proces.

Folije za presvlačenje automobila 2019. – Crazy color

Nakon jednobojnih folija i reljefastog presvlačenja vozila, koje je bilo aktuleno prošle sezone, ova godina naglašava pravu eksploziju boja.

Naime, folije za presvlačenje automobila 2019. imaju efekat multi-tonskog nanosa boje. Počev od bisernih, preko mat pa do hromiranih vrsta, jedno je sigurno – vaše vozilo imaće savršeni finiš višeslojnog farbanja.

Ako smatrate da je ovaj trend prešaren, izaberite parcijalno presvlačenje vozila. Time ćete samo upadljive delove ukrasiti nijansiranim folijama.

Personalizovane folije za presvlačenje automobila 2019.

Pored komercijalnih boja i vrsta, folije za presvlačenje automobila 2019. u prvi plan stavljaju originalnost. To znači da zajedničkim snagama sa stručnim timom dizajnera i montera možete kreirati grafiku za svoje vozilo.

Mnogi ljudi smatraju da su personalizovane folije namenjene samo za brendiranje vozila. Odnosno, da ih koriste samo preduzeća za reklamu. Ovo mišljenje je sasvim pogrešno. Jer, danas, svako od nas želi da bude jedinstven, da se svojim unikatnim idejama i stilom izdvoji iz mase. Upravo to im omogućavaju auto folije na kojima su pokazali svoju kreativnost i koje za njih same imaju posebno značenje.

Ako ste rešili da u novu godinu uđete sa novim izgledom auta, kontaktirajte Broutality team. Naš stručni tim dizajnera pretvoriće svaku vašu ideju u stvarnost, a iskusni monteri obaviće čitav posao brzo i bez greške.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde