Samsung osvojio čak 30 nagrada na konferenciji CES 2019

Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u području memorije, LSI sistema i LED uređaja.

0
611

 

Kompanija Samsung, globalni lider u tehnologiji, osvojila je za 30 svojih inovacija nagradu CES 2019 Innovation Award i dva priznanja za inovaciju. Ovaj prestižni program nagrađuje uređaje i usluge koji imaju izvanredan dizajn i inženjering u skladu s najsavremenijom tehnologijom.

Ove nagrade dodatno ističu Samsungova dostignuća u razvoju inovacija koje moderniziraju tehnologiju. Samsung je ove godine osvojio nagrade iz različitih kategorija uključujući kategorije Vizualni prikaz, Fitness, Sport i biotehnologija, Bežične slušalice, Pametni dom, Virtualnu i proširenu stvarnost, Računarski hardver, Komponente i periferne uređaje, Audio/Video i Eko dizajn.

„Tokom proteklih godina značajno smo ulagali u područja 5G mreže, internet stvari (loT) i područja veštačke inteligencije (Al) te smo počašćeni što je prepoznata naša težnja da pomognemo korisnicima i industriji u svrhu postizanja onoga što do sada nije bilo moguće napraviti, Ponosan sam na kreativnost, motivaciju i inovativan pristup našeg tima što rezultira najboljim rešenjima za tržište“, rekao je Tim Baxter, predsednik Samsung Electronics za Severnu Ameriku.

Consumer Technology Association je organizator konferencije CES 2019. Na konferenciji koja se održala od 8. do 11. januara 2019. u Las Vegasu, prikazani su brojni Samsung uređaji.

Ovo su nagrađeni Samsung uređaji:

Samsung Galaxy Note9 – Note serija oduvek je uključivala posljednje inovacije kompanije, a Galaxy Note9 temelji se na nasleđu premium pametnih telefona s baterijom koja traje čak celi dan.

Samsung Galaxy Tab S4 – 2-u-1 tablet dizajniran je tako da potakne produktivnost u svim situacijama, bilo da se korisnici nalaze u uredu, kod kuće ili u pokretu.

Samsung Galaxy Watch – Vrhunski pametni sat za one koji žele biti u formi čak i kada rade.

Wireless Charger Duo – 2-u-1 kombinacija bežičnog punjača s postoljem za brzo punjenje koji omogućava korisnicima punjenje dva uređaja istovremeno, bez dodatnih kablova i žica.

Samsung DeX – Samsung DeX svojim korisnicima pruža iskustvo osobnog računara.

SmartThings Tracker – Mali i lagani GPS uređaj koji se povezuje preko LTE-M mreže, te omogućava korisnicima brže i preciznije praćenje porodice ili izgubljenog kućnog ljubimca ili torbe.

HMD Odyssey+ – Uređaj s funkcijom Windows sistema koje omogućavaju korisnicima očaravajuće iskustvo mešovite stvarnosti.

Samsung Galaxy A6 – Galaxy A6 ima ugrađen impresivan ekran, moćnu kameru i novu vrstu ugodnosti.

Samsung 256GB 3DS DDR4 RDIMM – Industrijski najbrži DDR4 i memorijski modul s najvećom gustinom za sledeću generaciju.

Samsung 512GB Universal Flash Storage – Prva industrijska Universal Flash Storage (eUFS) od 512 gigabajta, za automobilske A / V sadržaje i najbliže mobilne uređaje, koristeći Samsungove nove 64-slojne 512 gigabitne V-NAND čipove.

Samsung 3.84TB NVMe Z-SSD – SZ1733 nudi novu vrstu prostora za superračunare.

Samsung LM302S – Rasvetna platforma poboljšava učinkovitost rada postizanjem zdravijih cirkadijalnih ritmova (ciklusa sna/buđenja) tokom celog dana.

Samsung SSM-U Series – Nova vrsta pametnog modula koja sadrži seriju senzora s većom osetljivošću detekcije od drugih konvencionalnih senzora.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde