Izlazi nova krvava 2D pikselizovana akcija pod nazivom Katana ZERO

Uskoro nam stiže još jedna retro pikselizirana poslastica. Radi se o akcijom nabijenom indie naslovu koji će nam pokazati da je katana+glava=krv.

0
1026
katana zero

Pikselizovane 2D igre doživljavaju veliki procvat. Ako je suditi prema poslednjem trejleru, taj će se trend nastaviti i kada u martu izađe Katana ZERO. Radi se o akcionoj igri koju je najbolje opisati kao 2D verziju igre Hotline Miami. To znači da će igra uz besprekornu retro audiovizualnu prezentaciju biti i poprilično teška.

Naime, samo je jedan udarac dovoljan da trajno usmrti glavnog protagonistu. S obzirom na tu činjenicu moraćete da budete ekstremno brzi pri eliminisanju svih protivnika, a svaka egzekucija će biti popraćena litrima pikselizovane krvi. Uz katanu, u tu svrhu moći ćete da koristite i elemente iz okoline, zamke i eksplozive. Tu su takođe i sposobnosti usporavanja i premotavanja vremena da barem privremeno uspore haotičnu akciju i omoguće vam ispravljanje kobnih grešaka.

Igra obećava veoma responzivne kontrole, kao i nekonvencionalan i visoko stilizovan način pričanja priče. Kako to izgleda kad opaki nindža dođe na psihoterapiju, pogledajte u videu ispod:

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde