Devojka je poručila haljinu preko interneta ali ipak nije sve onako kako je očekivala

Svi volimo da poručimo komad graderobe koji nas je oduševio na mreži ali kada potrošimo novac na nešto što se ispostavi da nam stoji grozno, e onda je stvarno bedak!

0
2718
kupovina preko interneta
Photo: N.N. / Paige Gardner

Ovo može svima da se desi a primer nam je poslužila 23-godišnja Paige Gardner, koja je kupila haljinu za izlazak. Pejdž ju ovu kaki haljinu platila samo 25 eura bio je jako uzbuđena dok nije stigla poštom. Međutim kada se poštar pojavio haljina joj ni blizu nije stajala kako je ona to očekivala.

Otvoreni deo koji je trebao da bude na njenom stomaku, umesto toga, otkrivao joj grudi, koje su virile ispod gornjeg dela. Pejdž je opisala ovu neugodnu situaciju „Naručila sam haljinu jer sam mislila da je divna“.

haljina
Photo: In Style

Rekla je: „Definitivno sam trebala da budem svesnija devojke sa slike i toga kolike ona grudi ima!“.

Iako sam izgubila novac, mislim da je ipak sve vrlo smešno. „Moji prijatelji koji su videli fotografiju misle da sam apsolutna legenda, ali nisam sigurna da će moja porodica reagovati isto! „.

„Fotografija je podeljena širom interneta i ljudi i tamo misle da je užasna“. Portparol In The Stile je rekao: „Videli smo slike koje je naš klijent objavio na internetu i možemo reći da je to stari problem kupovine preko interneta jer nikada ne možete da dobijete da jedna haljina odgovara svima“.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde