Imate višak novca. Sada možete kupiti svoje privatno ostrvo na Karibima

0
3140
privatno ostrvo karibi
(Picture: Knight Frank / SWNS.com)

Želite svoje privatno ostrvo, kao iz bajke ili filma „Pirati sa Kariba“?. Sada možete kupiti neverovatano ostrvo smešteno na Karibima – ukoliko imate 65 miliona funti u šteku. Šalu na stranu, to je jako puno novca – ali hajde, možete bar da zamislite jedrenje oko Kariba ili sunčanje na peskovitim plažama susednih ostrva. Kako prenosi Metro ovo je san mnogih.

Little Pipe Cay, u centralnim Bahamima, opisano je kao „dragulj“ u okviru arhipelaga ostrvskog lanca Exumas.

karibi ostrvo
(Picture: Knight Frank / SWNS.com)

Ovo fantastično ostrvo od površine 38 hektara, na kojem nikad ranije nije bilo života, ima četiri čiste bele peščane plaže i okruženo je kristalnim morem i živopisnim podvodnim životom. Tokom proteklih 15 godina, sadašnji vlasnici prilagodili su ostrvo životu, izgradili pet kuća, koje imaju predivan pogled na more.

Ove kuće imaju po devet spavaćih soba i devet kupatila, a tu je i bazen, spa, smeštajni kapaciteti, objekti za poslugu i 24-časovno obezbeđenje. Exumas arhipelag, korišćen je za snimanje Bondovih filmova kao i čuvenih Pirates of the Caribbean. Udaljen je oko 270 milja od Floride i do njega se dolazi ili jahtom ili hidroavionom.

ostrvo bahimi karibi prodaja
(Picture: Knight Frank / SWNS.com)

Ostrvo, opisano kao „jedno od najimpresivnijih privatnih ostrva na centralnim Bahamama“, stavljeno je na tržište od strane Knight Frank-a. Nalazi se 70 milja jugoistočno od Nassaua i 270 milja od Majamija, tako da ukoliko imate svoj hidroavion vrlo brzo ste kod kuće.

Ostrvo se nalazi na samo dve milje od Big Major Cay, poznatog kao dom svinja koje plivaju.

Njegova cena od 65 miliona dolara je oko 400 puta veća od cene prosečnog doma u Srbiji, ali ako gledamo globalno ima sličnu vrednost mega-stanovima na Bisho aveniji, severnom London, ili jednom od većih apartmana u One Hide Parku, Knightsbridge-u.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde