Parižanke se pridržavaju dva važna pravila kada je šoping u pitanju. Treba li i Srpkinje da se ugledaju na njih?

Umesto gomile nepotrebnih krpica koje nam raznim trikovima sa popustima serviraju poznati brendovi, devojka iz Pariza će kupiti jednu (kvalitetnu) ali vrednu stvar!

0
911
pariz stil moda odevanje
Photo: Instagram @street_style_paris

Kad je reč o nezi kože, teško da neko može parirati devojkama iz francuske prestonice. Parižanke od mladosti čuvaju i neguju lice koristeći razne proizvode koji hidriraju kožu, a isto tako se pridržavaju pravila da spavaju 8 sati dnevno i strogo se pridržavaju pravilne ishrane.

Zanimljivo je i da se Parižanke čuvaju se od sunca, uvek nose kremu sa zaštitnim faktorom pre izlaska iz stana, bez obzira da li je maj ili – verovali ili ne – decembar.

Kada govorimo o modi, i tu postoji jedno zlatno pravilo: stil! Ono nešto što je jače od prolaznih trendova, prepoznatljiv i izgrađen način odevanja zahvaljujući kojem uvek tačno znaju šta da kupe.

Kada ih posmatramo nekada nam se čini da Francuskinje znaju svoj stajling čak i pre nego što nauče da govore. Ali, njihov odličan ukus uopštee ne zavisi o količini novih komada odeće u ormaru.

Umesto desetak nepotrebnih trendi krpica koje nam različitim reklamnim i psihološkim trikovima serviraju poznati brendovi, Parižanka će kupiti jednu, ali kvalitetnu stvar. Ona obično investira u klasiku – kožne komade, crne cipele ili jednobojan pulover od kašmira koji praktično nema rok trajanja. Bar ne u onom estetskom smislu.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde