Lepa Brena na pragu šeste decenije obara s nogu

San svake žene je da što duže sačuva mladost, lepotu i snagu, pa da sa pedesetak godina izgleda kao sa 20 ili bar 30 godina. Lepa Brena je živi dokaz da je i to moguće. Često se svojom linijom i kondicijom na kojoj joj mogu pozavideti i puno mlađe kolegice, često pohvali na društvenim mrežama,a sada je objavila snimak koji je mnoge ostavio bez daha!

0
1167
Lepa Brena na treningu
Photo: Instagram @lepabrena

Pre tridesetak godina, jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, imala je problem s viškom kilograma, ali zdrav način života i uporno vežbanje doveli su njeno telo do perfekcije.

Lepa Brena još jednom je pokazala da joj nema ravne obavivši na Instagramu video u kojem uz podršku trenera, koreografa Milana Gromlića izvela stoj na rukama na jednom od svojih treninga. ‘Mi vežbamo svako veče’, poručila je pevačica koja će 20. novembra proslaviti 58. rođendan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Mi vezbamo svako vece🤩💪👍❤️💋🍷#srecnazena #bolisineprolazis #akakoćuja #pazikomezavidis #udjislobodno👌🏼@nebojsagromilic

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

lepa Brena ima odličnu kondiciju, pa bez ikakvih problema po tri sata na koncertima ne samo da pleše i peva, već izvodi i prave akrobacije koje oduševljavaju publiku.

‘Fizička aktivnost je izuzetno važna. Redovno plivam, povremeno idem u teretanu, a moje najveće otkriće je joga, koju preporučujem ženama koje su psihofizički opterećene. Deluje rasterećujuće na čitav organizam i uči da voliš sebe onakvu kakva jesi’, izjavila je ranije.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde