Kupovina slika

0
1525
kupovina slika galerija Draco Trendy 1

Kupovina slika oplemeniće vaš prostor.

Mnogi ljudi smatraju da mir mogu da pronađu samo u prirodi, pored reke ili na planini. Svakako, ova činjenica je tačna, ali samo donekle.

Oazu mira i opuštanja možete imati i u svom domu. Dovoljno je da u njega unesete umetničke slike. Svojim bogatim koloritom i izraženim teksturama stvoriće prijatnu atmosferu. Ujedno, ukrasiće zidove sobe, te stan učiniti privlačnijim.

Takođe, kupovina umetničkih slika Beograd oslikava vaš karakter i daje lični pečat koji izaziva divljenje gostiju.

Međutim, izbor pravih dela nije nimalo lak. Ukoliko ste u svoj životni prostor uneli onu koja ne odgovara vašem stilu, prodaja umetničkih slika doneće opterećenje za kućni budžet. Da biste izbegli nepotrebni trošak, u ovom blogu vam otkrivamo koje su najčešće greške prilikom kupovine.

Kupovina slika – Potraga za umetničkom slikom koja traje unedogled

Potraga za delom koje želite godinama, zaista, je dug posao. Srećom, prodaja slika online ruši sve vremenske i prostorne barijere, dajući vam mogućnost da za njom tragate i van grada u kome živite, pa i države.

kupovina slika galerija Draco Trendy 2Ovakva kupovina slika je izuzetak. U većini slučajeva odlučujete za određenog umetnika ili umetnički pravac, a ne za konkretnu sliku. Zbog toga će vas stručnjaci savetovati da odvojite vreme pre nego što donesete odluku. Reći će vam da pažljivo pogledate svaki detalj na njoj i sačekate da vam se slika polako otkrije sama sa svim svojim skrivenim porukama.

Ipak, predugo razmišljenje može da poveća neodlučnost. Ali i rizik da na kraju ostanete bez dela koji ste planirali da kupite, jer je to u međuvremenu neko drugi učinio.

Potrošili ste više nego što su vaše finansijske mogućnosti

Nažalost, kupovina slika polazi od budžeta. Ma koliko želite neko delo, odustanite od kupovine ako je cena daleko iznad vašeg budžeta. Zato, obavezno odredite koliki iznos ste spremni da date za neko delo. Pri čemu su izvesna prekoračenja dozvoljena, jer neće narušiti vaš materijalni položaj.

Umetnost dolazi u različitim cenama. Zato treba biti obazriv i kupovati isključivo u proverenim galerijama. Nikako nemojte to činiti na sajmovima umetnosti koji se često organizuju u svetu. Postoji velika šansa da delo pretplatite, što će kasnije potvrditi procena slika Beograd.

Nemate definisanu temu

Zamislite prostor u koji će umetničko delo biti izloženo. Kakve su boje? Imate li na zidu drugih umetničkih slika? Ova i slična pitanja odlična su smernica za izbor prave, jer treba težiti da se ona savršeno uklapa u vaš dekor. Tako, na primer, ako je vaš enterijer u minimalističkom stilu potražite apstraktne ili kubističke slike. Dok retro efekat u prostoru dodatno će naglasiti pejzažni motivi na slikama.

kupovina slika galerija Draco Trendy 3Imajte u vidu da kupovina slika nije privremena moda. Umetničko delo je vanremensko. Što znači da i nakon 20 godina trebate sa istim uživanjem da ga posmatrate i cenite.

Ukoliko tražite slike za svoj dom ili poslovni prostor posetite galeriju Draco. Višedecenijsko postojanje obeleženo je brojnim delima najpoznatijih slikara i skulptora 20. veka, kao i uspešnom saradnjom sa brojnim ustanovama kulture, galerijama, muzejima i ambasadama. Stoga možete biti sigurni da će stručni tim pronaći i retka dela koja želite.

Galerija Drago vrši i procenu i otkup umetničkih slika, kada odlučite da neku iz svoje kolekcije prodate.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde