Prodaja umetničkih slika

0
904
Prodaja umetničkih slika

Prodaja umetničkih slika u Beogradu jedna je od najboljih opcija koje možete da uradite ukoliko vi ili vaša porodica posedujete umetničko delo u kom više ne uživate.

Veliki broj slika i umetnina ne krase zidove domova ili kancelarija, već su odložena i spakovana u podrumu, na tavanu ili nekoj drugoj prostoriji koja se koristi kao ostava. Ipak, cenjena, autentična i afirmisana dela velikih slikara i slikarki ne bi trebalo da budu zapostavljena. Samim tim, zapostavlja se deo čitave jedne kulture.

Zanemarivanje umetničkih dela jednako je zanemarivanju doprinosa civilizaciji. Renomirani umetnici stvarali su svoja remek-dela mesecima, nekad čak i godinama. Greh prema umetnosti je da ta dela ne ispune svoju svrhu – da budu s ponosom prikazana na zidu.

Ukoliko posedujete sliku ili drugo umetničko delo u kom više ne uživate, prodaja umetničkih slika je najbolje rešenje. Na taj način, to delo nastaviće da živi.

Prodaja umetničkih slika – Otkup slika u Beogradu

Veliki broj porodica poseduje umetnička dela za koja ni ne zna da imaju vrednost. Čak i ukoliko su svesni dragocenosti koju poseduju, nisu sigurni šta bi trebalo da urade sa njom. Na koji način pronaći kupca? Kako oceniti vrednost slike?

Brojna su pitanja koja se nižu, a odgovore je najbolje potražiti od stručnih lica.

Kako bi se utvrdila autentičnost i vrednost umetničkog dela, neophodno je najpre izvršiti njenu procenu. Sliku možete doneti ili fotografisati, a prilikom procene, stručno lice će najpre utvrditi njenu autentičnost.

Prodaja umetničkih slikaVrednost slike utvrđuje se na osnovu njene starosti, autora, tehnike koja je korišćena, a umnogome i u tome koja u kom stanju se nalazi. Oštećene slike kojima je potrebna restauracija vredeće manje. Takođe, neretko je odlučujuća i činjenica da li je slika bila nagrađivana.

Nakon utvrđivanja autentičnosti slike i njene vrednosti, neophodno je pronaći galeriju koja se bavi otkupom slika. Otkup slika u galeriji garantuje vam potpuno diskreciju za umetničko delo koje vam više nije potrebna. Zaboravljena i zapostavljena slika iz vaše kolekcije, može da krasi zid novog doma ili kancelarije. Pronađite idealnog kupca i sjajno mesto za vašu sliku.

Prodaja umetničkih slika – Renomirani umetnici

Ukoliko opremate životni prostor ili kancelariju, pravljenje kolekcije umetničkih slika pravi je način da oplemenite prostor. Remek-dela renomiranih i priznatih umetnika već danas mogu da se nađu na vašem zidu. Potrebno je samo da kontaktirate galeriju koja se bavi prodajom slika.

Prodaja umetničkih slika omogućiće vam da uredite prostor onako kako ste oduvek želeli.

Neophodno je pronaći galeriju koja je u stalnom kontaktu sa poznatim umetnicima ili galerijom koja poseduje vanvremenska umetnička dela.

U galeriji Draco izdvajaju se umetnička dela slikara koji su priznati ne samo u Srbiji, već u celom svetu.

Dela Bete i Riste Vukanović, osnivača prve privatne likovne škole i Akademije, Nadežde Petrović, Moša Pijade, Leonida Šejke, Save Šumanovića, Danice Jovanović i brojnih drugih možete da pronađete u renomiranoj galeriji Draco.

Prodaja umetničkih slikaLeon Koen, Liza Križanić, Mirko Kujačić, Vera Božičković, Veljko Stanojević, Mrđan Bajić, Ana Bešlić, Sreten Stojanović, Mića Popović, samo su neki od umetnika čija dela možete da pronađete u galeriji Draco.

Galerija Draco – Prodaja i otkup slika

Galerija Draco jedna je od najpoznatijih beogradskih galerija koja vrši otkup i prodaju slika afirmisanih i renomiranih, pre svega, srpskih umetnika.

Ova galerija postoji već duže od 35 godina i u stalnom je kontaktu kako sa prodavcima, tako i sa kupcima slika, ali i sa priznatim umetnicima. Galerija Draco je već dugi niz godina spoj između autora i poštovaoca njihovih dela.

Ukoliko vam je potrebna procena slike, otkupa slike ili njena prodaja, stupite u kontakt sa stručnim licima i već danas pronađite svoje omiljeno remek-delo.

Samo za vas ova galerija sa višedecenijskim iskustvom može za vas da pronađe retka i originalna umetnička dela kojima ćete upotpuniti svoju kolekciju.

Prodaja umetničkih slika samo je jedna od delatnosti ove galerije pomoću koje ćete, sa velikim uživanjem, moći da upotpunite svoju kolekciju.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde