Prodaja skulptura Beograd

0
2362
prodaja skulptura Beograd Galerija Draco Trendy 1

Prodaja skulptura Beograd uneće svežinu u vaš dom.

Dekoracija prostora je ključni element pri opremanju bilo kog prostora. Pomoću malih detalja možete “zamaskirati” nesavršenosti na zidovima ili nameštaju, a u prvi plan istaći lepotu ukrasnog elementa.

Umetnička dela su, ujedno, najbolji način da pokažete svoj stil i prostoru date lični pečat, kojim ćete zadiviti goste. Iako je kupovina slika vodeća prilikom uređenja enterijera, nemojte da zaboravite na moć koju imaju skulpture. Svojom trodimenzionalnom formom dominiraju prostorom tako da je nemoguće ostatiti ravnodušan pred njima. Te ne čudi što stručnjaci ističu da su one nepogrešiv izbor u svakom stanu.

Ipak, imajte u vidu da previše detalja može da “uguši” prostor i donose sasvim suprotan efekat. Odnosno, umesto prijatne atmosfera i uživanja u lepom, stvoriće neprijatan osećaj. Zbog toga vam u ovom blogu dajemo savete kako na pravi način da opmlemenite dom skulpturama.

Prodaja skulptura Beograd je sinonim za bogatstvo različitosti

Baš kao što prodaja umetničkih slika obiluje različitim pravcima, tako i prodaja skulptura Beograd dolazi u najrazličitijim oblicima i veličinama. Počev od bronze i mermera, preko porcelana i drveta, pa čak do papira – i u pogledu materijala ogleda se njihova raznolikost. Možemo slobodno da kažemo da su sa njima mogućnosti dizajniranja enterijera, zaista, beskonačne.

prodaja skulptura Beograd Galerija Draco Trendy 2Zato, kao ljubitelj umetnosti, uvek morate da tragate za jedinstvenim delima koja će vam poslužiti da iskažete svoju kreativnost, ali i osećanja. Jer, prostor u kojem živimo predstavlja svojevrsno ogledalo onogo što osećamo iznutra. Tako, na primer, skulpture heruvima i anđela odražavaju mir i gracioznost. Dok dela savremenih vajara unose duh muzeja moderne umetnosti, čineći prostor nekonvencionalnim, a opet sofisticiranim.

Nemojte se bojati boja i tekstura!

Ukoliko volite tradicionalnu klasiku dela od mermera i kamena su pravi izbor za vas. Njihova prigušena boja pleni zadivljujućom elegancijom koja nikako nije mračna.

Prodaja skulptura Beograd omogući će vam i da “osvežite” svoj prostor. Jarke boje, kao na delima naše vajarke Ane Bešlić, odlične su za prigušene komade nameštaja. Pri čemu se ne morate odlučiti za masovni ukras. Dovoljno je da skulptura svojim intenzivni koloritom obasja enterijer. Dok nešto smeliji inspiraciju za uređenje mogu potražiti u radovima Mrđana Bajića. Na granici apstrakta i figuracije, njegova neobična dela su uzbudljivi dodatak vašem prostoru.

Takođe, unošenje raznolike teksture, posebno u enterijere čistih i modernih linija, može dati iluziju dubine.

Prodaja umetničkih slika na platnu i skulptura su savršeni spoj

Prodaja skulptura Beograd vam poručuju da ne trebate da se ograničite samo na jednu granu umetnosti, niti jedan stil. Budite maštoviti kako biste pokazali svoj talenat kroz kombinaciju vajarstva i umetničkih slika, fotografija, pa i kolaža. Uz malo truda uvidećete da ovi, naizgled kontrasti, daju skladnu celinu u kojoj ćete uživati.

prodaja skulptura Beograd Galerija Draco Trendy 3Ako niste sigurni kako to da učinite galerija Draco vam može pomoći. Više od 3 decenije postojanja na našim prostorima stvorili su prepoznatljivo mesto ne samo za one koji tragaju za novim umetničkim delom, već i za poznate domaće i strane umetnike. Te vas na jednom mestu čekaju vrhunski stručnjaci i bogat izbor radova najpoznatijih slikara i skulptora 20. veka.

Galerija Draco vrši i otkup umetničkih slika i skulptura ukoliko odlučite da neko delo iz svoje kolekcije prodate.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde