Večita misterija: Zašto su pametne i lepe devojke same?

Da li ste se ikada zapitali zašto su pametne i atraktivne devojke često same? Ne, one nisu solo zato što imaju previsoko mišljenje o sebi ili misle da su superiornije od drugih, već zbog toga što ne mogu da pronađu partnera dostojnog njihove ljubavi i poštovanja!

0
2618
Zašto su lepe devojke same
Photo: Pixabay.com

Ove devojke su lepe, zgodne, pametne, dobre, zabavne i sposobne. Savršene, zar ne?

Zašto su onda same? Muškarci ne razmišljaju kao žene. Njih takve devojke plaše. Takva devojka je neko s kim bi se oni oženili, s kim bi imali nešto ozbiljno i pravo. Često za to još nisu spremni,  i to je razlog zašto raskidaju veze sa devojkama koje su po svim merilima gotovo savršene. Oni znaju da takve devojke ne mogu da budu sa muškarcem ko nema samopouzdanja, ili ko teško ispoljava emocije. Njima to nije ni najmanje privlačan scenario.

Kao i za mnoga pitanja u životu, ni za ovo ne postoji jedan i jednostavan odgovor. Lepe devojke imaju karijeru, svoje dugogodišnje prijatelje i znaju koliko vrede. One su zgodne, lepe, lepo se oblače i prate modu. Ali i pored svega toga, njima niko ne kupuje cveće, niko ih ne zove da izađu, niko im ne šalje piće!

Zašto je to tako? Mnogi će reći da su uobražene, razmažene i čekaju princa na belom konju. Ali da li je to baš istina?

One ne žele da troše vreme i energiju na nekoga ko ne može da prati njihov ritam i ide u korak sa njima po pitanju svih bitnih životnih aspekata.

Evo nekih od razloga:

1. Imaju vrlo visoke kriterijume

Ove devojke su vrlo svesne sopstvene vrednosti, tako da ne pristaju na vezu sa nekim ko ne zaslužuje njihov trud i pažnju. Njihov muškarac mora da bude jak, pun samopouzdanja i potpuno nezavisan.

2. Mnogo truda i energije ulažu u druge aspekte života

Pametne i ambiciozne žene dosta energije ulažu u postizanje svojih ciljeva, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. One ne čekaju da im nešto padne sa neba, već preuzimaju incijativu i bore se za ono što žele. One jednostavno ne podnose muškarce koji nemaju nikakve ambicije i koji su pasivni.

3. Same su sebi dovoljne

Ovim damama nije potreban muškarac da bi se osjećale emotivno ispunjeno i ostvareno. One već imaju sjajne prijatelje i uspešne karijere. Ukoliko odluče da budu sa nekim, ta osoba mora da poštuje sve navedeno.

4. Ne tolerišu ispade, niti su spremne na velike kompromise

One nikada ne dozvoljavaju da neko manipuliše sa njima i igra razne igrice. One ne dozvoljavaju da ih neko laže, igra se njihovim osećanjima ili ih vara.

5. Za njih princ na belom konju ne postoji

One su odrasle i ne veruju u takve bajke. Njima nije potreban muškarac da bi se osećale sigurno i zaštićeno. Čak ni kad bi imale decu, jer se ne boje da budu samohrane majke.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde